ett långt men viktigt inlägg!


 vajre gång jag läser om andra kristna bloggare som berättar att dom levt fel före dom fann gud så kan jag inte sluta  tänka  tilbaka!
 På tiden när jag sjelv i bland tror att det e bara jag som varit så hemsk bara jag som gjrot så miljarder med sjuka hemska dumma fel å här sitter JAG bland goda människor som adlrig gjort någon eller något illa!
 Aldrig gjort ett enda stort sne steg i livet adlrig gjort människor illa aldrig gjrot sej sjelv så illa som jag egentligen har!

Men så är det inte alla har vi gjrot fel vissa värre än andra å där satt no jag högt upp på stegen men jag belv oxå fölåten!
 Jag tjejen som trodde livet bestod av att supa och berätta för alla exkat vad man tyckte och tänkte oavsett  vad det än var oavsett om det sårande någon tänkte itne på en tanke att linda in något på ett mänlsigare känsligare sätt sökte inte förståelse i varför denna människa jag nu körde brutalt över gjort eller sagt som den gjort utanrr akt på som en ångvält inga frågor stälda utan dömma å tillrättavisa fortare än kvickt här ska ingen komma å tro dom enått å får betesej hur som helst nej nej.

Det var jungelns lag som gälde att äta eller bli uppäten man kunde inte vara svag då blev man överkörd och bortkörd!


Och sen allt annat hur man levde hur ma behandlade sej sjelv med totalt brist på sjelvrespekt(vilket man trode man hadde masssor av ) man trodde att livet betod av att supa varje helg (det var juh helt normlat var man nykter var man super tråkig och helt ute och cyklade) nån onsda nån sönda å sommaren då ska man supa jämt så fort det fanns tilfälle och vilka man  umgicjks  med ja vissa tyckte man vissar hemska (rent av sjuka och avskyvärda) men vad då det var juh kalles kompis idas kusin vänn så va då det e juh fest då får man ta lite skit i hörnen!


å nu i efterhand blir man nästan gråfärdig då man tänker på vad i helafriden man pysslade med varför var vi med dom vi hadde vell inget som helst med dom att görra unga små flickor !!(för små det var vi)

Vissa gjorde fruktansvärda saker alla gjorde det alla inte lika omfattande med allt satte spår på våra själar utan tvivel ala mådde skit men då kände ingen efter inte jag i allfall.
 tillslut så blev man så avtrubbad det kändes man såg men man skakkade av sej allt och lät dom ta i tur med sitt så länge ingen grät eller berättade hur dom mådde då var man där fast stoppade man dom för att göra de igen nej nej det e doms liv nån tilrättavisning hit å dit men forstatte dom så fick dom de  vi var juh inte doms mamma precis som man blev behandlad sjelv man hadde nog problem med sitt eget söndertrasade liv med upp och ned vända värderingar och uppfattningar om hela livet!

Å nu nu lever masssoor med undommar som jag hetl ovetande om vilket öde dom komemr gåt tillmötes VAKNA upp se vad du gör med ditt dyrbara liv se vad du gör med din kropp din själ ser du inte vad du gör mot dina fölädrar syskon dom som äslakr dej vill du veta hur många gåner din mamma inte kunna sova bra om nätterna för hon hittat öl cigg i din väska eller när hon sett dej full första gånern då du flyttat hemmifrån då du adlrig svara TÄNK NU!
VAKNA INNAN DET E FÖRSENT livet är inte supa och härja du kommer adlrig någonsin få inre frid och lycka oavsett alla dyra skumpor och miljarder i vrlden jag skan sätta mitt liv på att du skulle vara lika tom då så länge gud inte finns i ditt liv söker du och har den där tommheten men erkänner du det det tror jag inte!

man visste ingenting man man trodde man visste allt att man hadde sten hård koll på minsta detalj så här är livet underbart lät det men innerst inne mådde vi alla så fruktansvärt dåligt och många av ´´oss´´ mår fruktansvärt än jag tro även vissa kommit till insikt som saker oxå  eller insikt kanske att den där bubblan spack det blev för mycke av allt och nu måste ryggsäcken backas ut innan ryggen brister.
men tänk då på att du kan inte låta andra människor få skulden för dina egna handlingar jag vill itne vara din ovänn och jag tycker du just nu begår stora stora fel att vara arg på andra och besykkla andra för dina egna fel och beslut  är lätt  att göra om man mår dåligt men man måste faktiskt tänka emd ett ödmjukt hjärta var det verkligen såhär är jag ärlig när jag säger att dom behadnlat mej såhär illa att jag itne haft nått eget finger med i spelet alls utan som en docka att jag inte gjort något med egen fri vilja utan jag ska lägga hela skulden för mitt liv och mina beslut på andra?

har vi gjort dej illa skulle vi vela dej något illa då ellr nu nej vi var din vän på riktigt men i en sjuk värld där allt avr upp och ner gjorde juh alla fel du jag alla men vi skyller inget på dej vi lägger ingen skuld på dej jag står för min egen inbaldning vad jag sjelv gjrot men det är inten en uns sanning e det du anklagar mej och andra för  varför gör du så  varför rä du så orätvisa och behdnalr dom som trodde dom vara din vänner som fiender !

nu blev min text en helt annan men sakern är den att alla hr vi gjrot fel men man måste kunna stå för det man gjort och man måste veta att man gjrot fel man måste ångra sina synder å hur ska de gå om man skyllde dom på andra!

Detts inlägg är ej riktat till enbart en person utan till alla människor en del av den är särkiligt riktad till en men resten är till alla så tro inte detta är ett sådant gnälla på nån inlägg det är det inte alls utan jag började hetl enkelt tänka på en tjej då jag skrev  okej!

skulle ni inte vilja vara fri all skit från ungdommen?

l att få uppleva att det tunga jobboga hemska avkyvärda tärande söndrande man bärt i så många år(ibland har man inte vetat hur mycket skit man sammlat) bli bort lyft att känna den där bördan bara lyftas bort hur man blir 59kg lättare!
 hur ny luft fyller ens lungor hur hela sinnestämmningen ändras från tung till fjäder lätt att man känner sej som ett litet barn på julafton det pirrar man är helt enomrt super overkligt lycklig och totlat rofylld!

hur alla problem tunga tankar demoner som kutat omkring och nästan gjort en galen av smärta innombords  slits bort långt långt bort kastas dom ner i glömskans have där allt som varit sakta sjunker ner till botten för att adlrig någonsin mer komma upp till ytan och återigen bubbla och tynga ens innre!

Det är guds kärlek hans kärlek till mej räddade mej från en säker död för jag kippade efter luft den sista tiden ja visste ingen väg ut jag var panik slagen ledsen förvirrad  före jesus kom in i mitt hjärta tog min hand och ledde mej över bron över bron där jag mötte gud med öppna armar som förlät mej för alt hemskt jag någonsin gjort!

Han är den som räddat mitt liv och han kan rädda ditt han kan med din tro rädda dej från den djupaste svåraste sorgen deprissionen ja vad det än är inget är omöjligt för vår herre inget inget alls han kommer bära dej över alla hinder han komemr hjälpa dej genom livet när livet blir tung be så ska du få tröst och hjälp!

Och han väntar på dej att du ska ödmjuka dej att du ska öppna ditt hjärta och be om syndernas fölåtelse att du ska  takca honom jesus för att han dog för dej på korset så att du skulle få bli fölåten för dina synder ..för han dog för dej...!


de e något jag e evigt tacksam för att det till chm med fans det för hemska lilla jag nu önskar jag bara att alla människor där ute som levt hemska liv ska komma till insikt att dom kan oxså bli fölåtna gud älskar dom oxå om han kan
älska mej och fölåta mej så kan han med alla säkerhet förlåta er me om ni bara tror och litar på herren och älskar honom precis lika mycke som han älskar er!!

Han kommer aldrig ljuger för er aldrig
 svika er ha  kommar adlrig sluta älska er så älska honom han är det vikigaste !Kommentarer
Postat av: jossan

okej :) jodå den var bra, själv? har du nånsin längtat tillbaka till något härligt land du just varit i? ^^

kram

2009-08-04 @ 14:06:58
URL: http://ligon.blogg.se/
Postat av: jenny

riktigt bra och fint skrivet tror alla känner igen sig!

2009-08-04 @ 14:10:32
Postat av: Anonym

Jätte fint inlägg, kommer att skriva om det sen också, checka min blog...Alla gör misstag, oroa fdig inte (K)

2009-08-04 @ 14:49:25
URL: http://melleeh.blogg.se/
Postat av: jossan

åå vad härligt :) det förstår jag! jag längtar tillbaka till grekland <3 händer idag?

kram

2009-08-04 @ 14:49:40
URL: http://ligon.blogg.se/
Postat av: öbrell

sv; jo :P

kram <3

2009-08-04 @ 15:21:29
URL: http://cherryperry.blogg.se/
Postat av: sandra

Bra inlägg

haft en bra dag`?

kram

2009-08-04 @ 15:24:39
URL: http://vardagslyckan.blogg.se/
Postat av: Olivia

sv : know, ja älkarom!

2009-08-04 @ 15:27:18
URL: http://olliiz.blogg.se/
Postat av: Susanne

Ja men det är jue perfekt om du har en vovve att gå ut å gå med... Önskar jag kunde låna en ibland på mina promenixer ute istället för att gå själv... :) Jag är med å hjälper till vid tävlingar så arrangör kan man väl säga... inte tävlande i alla fall... ;)

2009-08-04 @ 15:42:11
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: JN

Ja ibland är det nog, så att vi måste göra våra egna fel och lära oss av dem. Kan också känna att jag slängde bort många år på skit. Ja, visst vi hade kul, men till vilket pris?

Priset har man fått betala med sin själ och känsloavtrubbning. Starkast vinner!

Aldrig vara tyst, utan alltid tycka och tänka en massa...........

2009-08-04 @ 15:45:44
URL: http://kristen.blogg.se/
Postat av: I Z Z A H ~ S V A R A R

bra skrivet

2009-08-04 @ 15:53:58
URL: http://HTTP://IZZAH.BLOGG.SE
Postat av: jennifer gräll

sv: okej :) där har jag aldrig varit :)

2009-08-04 @ 16:06:06
URL: http://blondinjennifer.blogg.se/
Postat av: sandra

oki vad jobbar du med nu igen?

kan du rösta på mig som veckans blogg ? länk finns i inlägget :)

kramkram

2009-08-04 @ 16:08:24
URL: http://vardagslyckan.blogg.se/
Postat av: Susanne

Ja det är kul för träning hör jue till ett av mina intressen... :) Det är därför som att jag bara vill låna en vovve lite då å då... ;) Vad har du för en sort?!

2009-08-04 @ 16:21:32
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej, säg en eller två kristna bloggar som du läser, så säger jag!:)

2009-08-04 @ 16:24:06
URL: http://katrinc.blogg.se/
Postat av: Anonym

läser du www.kristnas.blogg.se ?

2009-08-04 @ 17:01:59
URL: http://katrinc.blogg.se/
Postat av: Maria

Så fint och djärvt och utlämnande du skrivit. Och många känner igen sig, jag med. Fast det var många år sedan, och tänk vad Gud har lärt mig under alla år. Ungdomar idag vill ha nåt annat än det de har, de vill ha trygghet och ro och frid. Därför måste det finnas personer som du som berättar om vad Gud kan göra i deras liv!

Kram f Maria

2009-08-04 @ 17:08:02
URL: http://www.jesuslever.eu/gospel/
Postat av: jenny

Tack så mycket :D du har ett väldigt snyggt namn måste jag säga hehe ;)Du får mer än gärna ställa någon fråga i min frågestund som jag har i min blogg just nu. Kram!

2009-08-04 @ 17:19:46
URL: http://jjennylindgren.blogg.se/
Postat av: jenny

:) tack för frågan

2009-08-04 @ 17:35:58
URL: http://jjennylindgren.blogg.se/
Postat av: Susanne

Ja, jag har jue regnkläder nu så det är lugnt... :) Lite värre om man ska hålla reda på både vovve å paraply...

2009-08-04 @ 17:44:19
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: sandra

visst e dem söta ?

Oki jobabr du med?

kram

2009-08-04 @ 17:54:15
URL: http://vardagslyckan.blogg.se/
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

Hade en bra helg :) själv då?

2009-08-04 @ 18:09:10
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: Susanne

Den kanske gillade när det regnade... eller oxå så var paraplyet farligt... ;D

2009-08-04 @ 18:11:33
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: jennifer gräll

sv: haha positivt eller negativt :p

2009-08-04 @ 18:20:44
URL: http://blondinjennifer.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

vad har du för dig? :)

2009-08-04 @ 18:34:22
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Liss

Tackar! :)

2009-08-04 @ 18:50:44
URL: http://lissjaderbergs.blogg.se/
Postat av: Olivia

sv ; ^^

2009-08-04 @ 18:50:50
URL: http://olliiz.blogg.se/
Postat av: Ida

Fint inläägg .)

2009-08-04 @ 19:40:59
URL: http://idavarnamnet.blogg.se/
Postat av: Melissa Droger, misshandel och våldtäkt

är du trogen asså? du är kristen men e du ortodox lr katolik eller vad:)

2009-08-04 @ 19:58:48
URL: http://melleeh.blogg.se/
Postat av: louise

hah,yees jag är skåning. Bor aldra längst ner i skåne´. Och eller hur har vi? haha (h)

2009-08-04 @ 21:19:54
URL: http://wwwasiam.blogg.se/
Postat av: sandea

Oki är det roligt?

kram

2009-08-04 @ 22:21:26
URL: http://vardagslyckan.blogg.se/
Postat av: Ida

ja men ibland kan det behövas ju =)2009-08-04 @ 22:22:46
URL: http://idavarnamnet.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

Nu ska jag hoppa i säng, gonatt :)

2009-08-04 @ 22:30:07
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: OLIVIA

Jag läste hela, haha! BRA SKRIVET!

2009-08-04 @ 22:44:33
URL: http://olivia.blogg.se/
Postat av: HEVE DOSKI

ååh okej hoppas d går bra då <3

bra inlägg! keep on!

2009-08-04 @ 22:53:58
URL: http://heved.blogg.se/
Postat av: Erica @ toliveforchrist

Svar: Tack, gumman. Det betyder mycket. <3Vad bra du har skrivit, och starkt att dela med sig av allt det där. <3

2009-08-04 @ 23:00:31
URL: http://toliveforchrist.blogg.se/
Postat av: Susanne

Dom är allt speciella individer dessa husdjuren... :) Liknar faktiskt människor att vara olika till sätt å sinne... Två viljor där när ni är ute å går då med andra ord... ;)Då klipper jag bara av dom så får det bli ett linne av tishan istället... ;) Du ska bara veta vad mycket kläder som jag har satt saxen i... :D2009-08-04 @ 23:40:58
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

Höhö i know ;)

2009-08-04 @ 23:52:03
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: Liss

Jag har bara varit och shoppat och vart med en kompis, du själv? :)

2009-08-05 @ 00:04:00
URL: http://lissjaderbergs.blogg.se/
Postat av: Anonym

alla gör misstag och det måste man göra, och du kolla stavningen innan du postar, rätt irriterande med så många stavfel

2009-08-05 @ 09:13:09
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv ; jo, långa och tunna! älskar när dom virvlar ut genom fönstret! :P

2009-08-05 @ 09:45:56
Postat av: Susanne

Det gäller jue att vara smart som sagt var... Låta han tro att han får som han vill... fast det är en egens vilja... ;) Jag lär få sy fast en knapp från dom som sitter högre upp för den flög iväg å jag kan inte hitta den... :D

2009-08-05 @ 09:59:03
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Susanne

Haha då tror han säkert att det inte är för hans öron när du viskar... Så då ska han minsann höra vad det är som du säger... ;) Ja snören kanske vore något det... Då kunde jag jue dra åt å släppa efter efter behag lixom... :D

2009-08-05 @ 11:11:15
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Lavonno

nice blogg!

2009-08-05 @ 11:16:16
URL: http://lavonno.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

Hej hopp!!Vad gör du idag?

2009-08-05 @ 11:54:18
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Susanne

Haha smart vovve där du har... Kan jue inte missa godis heller jue... ;) Dom lär sig fort dom små liven... Undrar nästan om inte det är dom som är klokare än vad vi människor är... Skriver upp snören på shoppinglistan! :D

2009-08-05 @ 12:12:10
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Ida

ja men det ska man ju göraockså :D

2009-08-05 @ 12:28:06
URL: http://idavarnamnet.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: hehe jag har ingen aning, själv då

2009-08-05 @ 12:32:59
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

allt bra? :)

2009-08-05 @ 13:14:03
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: JONNA

sv: hihi men tacktack ;)

2009-08-05 @ 14:20:48
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: Ida

jajamensan :D

2009-08-05 @ 14:23:16
URL: http://idavarnamnet.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

Mycket bra skrivet!

2009-08-05 @ 14:26:27
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Erica

Händer annars då? :)

2009-08-05 @ 14:36:20
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: johanna

Man kan väl bli förlåten även om man inte tror på gud. Det handlar ju mkt om vad man själv har för inställning, inte om det finns en gud där uppe i det blå som "vakar" över en. Tror det är viktigt att man själv kan förlåta sig själv.

det är ju det här felet många som t.ex. gör illa andra folk gör, de tänker att gud förlåter mig vad jag än gör. funkar ju inte så...

2009-08-05 @ 14:46:22
URL: http://jhoannaa.blogg.se/
Postat av: Sandra is the real shit! ;)

sv: Tror du det finns det på den gamla telefonen? xD

2009-08-05 @ 14:56:21
URL: http://sandrhaa.blogg.se/
Postat av: Johanna

nejnej, inte så jag menade. Jag menar att om man inte kan förlåta sig själv, så kan man inte bli förlåten av någon annan. snackar inte nu om att gå runt och mörda någon utan något dumt som man gör som skadar en själv.

2009-08-05 @ 17:28:23
URL: http://jhoannaa.blogg.se/
Postat av: Erica @ toliveforchrist

SVar: Mm, det har du rätt i.. =)

2009-08-05 @ 21:03:15
URL: http://toliveforchrist.blogg.se/
Postat av: Susanne

Ja det är jue min frisyr på pricken jue om jag busar till den... :) Du behöver jue inte bli kraftig bara för att du skaffar barn... Å är du vältränad innan så har du lättare att komma i form sen igen... Jag kunde jue behållt skosnörena från träningsskorna som jag slängde... ;)

2009-08-05 @ 21:24:08
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

vad gör du ikväll?

2009-08-05 @ 22:01:33
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

Tack så hemskt mycket, sötan!

2009-08-05 @ 22:11:14
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: HEVE DOSKI

hehe vsg <3 gör du då

2009-08-06 @ 00:43:57
URL: http://heved.blogg.se/
Postat av: J E S I.blogg.se <3

sv, hehe tack så mycket! :)

2009-08-06 @ 10:51:46
URL: http://jesi.blogg.se/
Postat av: Sandra is the real shit! ;)

sv: Hehe okej :)

2009-08-06 @ 13:28:50
URL: http://sandrhaa.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

aha okej!

va spännande :D

2009-08-06 @ 14:47:18
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: RONJA

HA en fortsatt trevlig Torsdag! :)

kram

2009-08-06 @ 14:47:34
URL: http://septembre.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja okej, var inte meningen att förolämpa din tro på något sätt. :) man har ju olika sätt att tro !

bra blogg :*

2009-08-06 @ 15:15:22
URL: http://jhoannaa.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

Låter superhärligt (: Men har du bott utomlands då eller? (:

2009-08-06 @ 17:34:26
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Erica @ toliveforchrist

Svar: Mm, precis. Vissa saker är ju inte bra för oss och det kan vi ju inte alltid veta. Men att det skulle vara bra för oss att ha ont i huvudet eller sitta hemma dunderförkyld i en vecka kan jag inte tänka mig någonsin skulle vara bra för oss. ;)

2009-08-06 @ 18:00:02
URL: http://toliveforchrist.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

Aha, okej.. men vi har inga urskogar i Sverige ;P

2009-08-06 @ 18:02:18
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

haha smart ;D

2009-08-06 @ 18:31:51
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: RONJA

sv :TAck! :) allt bra?

2009-08-06 @ 19:09:44
URL: http://septembre.blogg.se/
Postat av: louise

hahahh,okej. jag ska säga dig att jag fatta inte så mkt av det du skrev, men du hade i alla fall snackat med en skåning haha ;D

2009-08-06 @ 20:03:48
URL: http://wwwasiam.blogg.se/
Postat av: Susanne

Det kan vara bra att börja med en vovve som sagt var för dom är jue som ett litet barn ibland... :) Det där är nog väldigt genetiskt hur mycket man går upp annars... Har kompisar som det bara är magen som växt på å inget mera... Här växer väl magen av all gröt istället... ;) Det var syrrans tös som fyller 15 bast som vi firade...

2009-08-06 @ 21:01:41
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

Vi har haft kalas här ikväll :)

2009-08-06 @ 22:43:24
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: lina [discosadness.blogg.se]

sv: men åh, tack! :-) <3

2009-08-06 @ 23:02:06
URL: http://discosadness.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Haha, gulligt det med! ;D

2009-08-06 @ 23:27:59
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: helle

Hej!

Tack för det du delade med dig! Jag har oxå erfarit Guds förlåtelse och kärlek. Det är underbart! Jag tror egentligen inte att Gud gradera synd (den här synden är värre än den här) utan all synd är hatad av Gud. Observera att det är synden och inte syndaren som är hatad! Gud vill förlåta oss, separera den onda handlingen från den som utförde den och för att detta skulle kunna ske krävde ett offer. Det offret står Jesus för - som offrade sitt liv för att vi ska bli fria. När vi nu lever i förlåtelse så är verkligen synden borta, utraderad!!! Visst behöver man ibland påminna sig om att den verkligen är borta? Men vi kan vara säkra på att för Gud är den det. I en av kommentarerna stod det att gör inte detta att man lätt kan synda igen? När man får uppleva befrielse och Guds oändliga kärlek så påbörjas en kärleksrelation - vem vill såra den man älskar?Än en gång tack för ditt inlägg!

Med kärlek!

Helle

2009-08-07 @ 02:16:26
URL: http://www.forlaten.blogspot.com
Postat av: Emma

Nu har jag också hittat hit. det var min kusin som hade sett dig i sofis mode o så kollade jag in här. Väldigt bra inlägg det här måste jag säga. Det är så härligt att läsa sånt som är uppmuntrande så att man bara vill leva vidare, omhändertagen av Gud, o ha gemenskap med Honom. Kommer såklart läsa vidare din blogg :) älskar att läsa bloggar.

kramar o Gud välsigne dej :)

2009-08-25 @ 21:07:14
URL: http://emmaakessons.blogg.se/
Postat av: Gunilla Hedkvist

Hej Jenny!

Min dotter Mirjam skickade länken från Aftonbladet till mig. Så roligt att läsa om din helomvändning i livet. Jag önskar dig allt gott i tron på Jesus som din Frälsare!

Hälsningar från Gunilla, din kf i nian

2009-08-31 @ 18:31:17Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Trackback
RSS 2.0