Stargazing och grillning

I går drog jag och mina vänner ut på ett äventyr,vi packade våra bilar och drog till valsberget en skidanläggning som i går var stängd nattetid så vi passade på att krypa upp i backenen och låna en eld stad.
Grabbarna for i förväg och tände elden så att vi flickor inte skulle bheöva frysa kolla vilka fina killar man har i sin omgivning va, lycklig man är.
Det var enomrt mysiugt att sitta där i den kolsvarta natt mörkret och mysa kring elden på ena sidan var en öde backa och den andra en täta mörk skog.
Vi myste skrattade grillade hamburgare på daniels morrika och drack varm choklad=).
Så där satt vi 8 ungdommar en lördags kväll mysandes runt elden  helt underbart fantastiskt=).
Efter att tag beslutade sej Eddi och Josh för att det behövdes minsann en bänk så att alal skulle rymmas så dom gjick ned för skidbacken och bärde upp en parkbänk uppför den branta backa med ganska bra med snö motstånd i fantastisk vilka grabbar som gör en sådan kraftasnträgning bra för att alal ska få rymmas rking elden=).
Så synd att man inte har någon digital kameran det hade verkligen blivit många fin kort denna kvell =).
När elden började slockan och veda ta slut kring 22snåret beslutade jag och josch oss för att gå på ved jakt så det vara bra att springa ned för backen,och kolla efter vedträn från de andra eld städerna tur som vi hadde fann vi några haha, vilket jogging passa att spring aupp å ned för en skidbacke ni skulle bara veta.
När linda och henne kille komm belv det att åka lite madrass hahah trode verkligen att jag skulle haverera halvägds nedför backen men det jigkc bra verkligen roligt att bejaka sitt barna sinne lite=).

Sen belv det att göra det jag så länge längtata efter Vi tog en filt och gjick så högt upp för dne långa skidbacken vi årkade för att komma bort frånm så mycke ljus som möjligt,sen la vi oss högt upp i bakcen och blickade upp mot den stora sjtärklara antt himmlen,helt fantastiskt.
Vi såg massvis med stjärnor som rörde på sej tvärs över himmlen så vackert,en av dom for no rakt in i något eftersom den lyste upp snabbt och efter ett tag förvsnn den.
Ett blixtsnabbt stjärn fall fick jag oxå så den där natten,tänk om vi inte gott upp då vi gjick då hade jag kanske adlrig fått de just det där srjtänfallet=).
Jag tyckte det var helt underbart ro fyllt och magsikt att bara ligga där mitt i backen i tystanden omgiven av mörkret och se på alla det mijoner lysande stjärnrona på himmlen=).

När kollade du på stjärnorna sist?

   Jag gjick fel

Det var längesedan jag bloggade ,lusten har inte funnits där helt enkelt.
Att vara kristen och gå skola måste jag säga inte är lätt,man är som ett litet ufo,man ser saker adnra inte ser,man känner saker andra inte kännerk det sliter i en det gör ont,och iblnad så glömmer man och det tar över en del av en det inte får.Omedvetet slingrar sej det värdlsiga in i mitt liv igen jag trodde jag var på min vakt men jag sov med ena ögat.

Att bara vilja älska i en värd som bara hatar ,att vara ödmjuk förstående och få tillbaka hat misstankar svartjuka mm nedbrytande om man inte ber om man inte ständigt fyller på allt det underbara andliga.Att inte ha någon kontakt med andra kristna är något som jag också kan tro var en bidragande faktor,adlrig lämmnade jag min tro men jag levde inte rätt mitt hjärta belv hårt.
I går belv det nog och jag blev överöst av en fruktansvärd känsla en käsnla jag inte känt sen jag började vanda med herren,jag belv liv rädd,chockad,det belv ett rejätl uppvaknadne för mej,jag bheövde rusakas om,jag insåg att jag under denna långa blogg paous faktist vandra väldigt fel och satt mej i bön.
PÅ några minuter så kände ja hur jag blev varm hur allt det tunga försvann hur min älskade herre förlät mej för att jag än en gång vandra snett ,hur han älskar mej fastän jag inte alls förjänar det,hur han alltid funnits och finns där för mej fastän jag inte alls förtjänar de.


JESUS:Ty var och en som ber, han får, och den som söker, han finner, och för den som bultar skall dörren öppnas.
Finns det bland er någon far som skulle ge sin son en orm när han ber om en fisk, eller en skorpion när han ber om ett ägg?
Om ni som är onda förstår att ge era barn goda gåvor, hur mycket mer skall då inte er Fader i himlen ge den helige Ande åt dem som ber honom?" Lukas 11:9-13

För vad har jag att ge till någon så underbar och fantastk,mitt liv det är allt och inte är det mycke men det är precis det jag gör ,jag lägger mitt liv i herrens händer och låter hans vilja ske,då vet jag att det kommer bli ett fantstistk välåmende liv=).

Jesus är underbar och jag är honom evight tacksam jag kommer nu var mer bedjand mer uppmärksam mer på min vakt och med en hel del mera erfarnhet som jag helt enkelt var tvungen att skaffa mej sjelv, av hur det är att var kristen i en okristen gemenskap och i ett okristet land.

 


(jag kommer att svara på alla underbar fantastiska kommentarer jag fått ,under den långa tidne jag varit borta senare,TACK för att ni väntat på mej Jag älskar er)

RSS 2.0