10kr Till HAITIS offer

                            

Ingen har missat den stora katastrof som drabbat Haiti ,enligt de senaste uppskattningarna (19 januari) kan så många som 200 000 människor ha dött och 300 000 blivit utan hem efter den våldsamma jordbävningen. Rädda Barnen på plats arbetar nu med akuta hjälpinsatser, som utdelning av mat och vatten, tvål och myggnät. Ett katastrofteam anlände i slutet av förra veckan för att samordna arbetet och stötta medarbetarna på plats.

Men alla kanske inte vet att DU faktiskt kan hjälpa dom drabbade=).Det enda du behöver göra är att lyfta din mobil och skicka ett sms du väljer själv om det ska vara ett litet belopp eller ett stort. Vilket DU än väljer så gör du en STOR skillnad summan är inte det som är det viktiga  utan ATT DU GÖR DET efter dina egna resuerser, alla har vi 10kr att skänka.Med 10krper invånare skulle vi kunna hjälpa hur många som helst=) med det Rädda Barnen kan göra.


                               

 • Via sms skicka:
 • 10KATASTROF (10 kr),
 • KATASTROF (50 kr)
    HAITI200 (200 kr)
 • till 72950
 • - Via plus/bankgiro: 902003-3. Ange "katastrof". 


  Rädda Barnen räknar med att behöva 20 miljoner dollar för att kunna hjälpa och skydda 600 000 barn under sex månader.  Men det fortsatta humanitära i Haiti arbetet kommer att fortgå under minst fem år.  Hittills har Internationella Rädda barnen fått in 12 miljoner dollar.

  Vad går då dessa pengar till?
  Tvål, myggnät, vattenbehållare och barnvänliga platser
  Rädda Barnens omedelbara insatser innefattar utdelning av hygienpaket med tvål, handdukar och tandborstar och familjepaket med filtar, myggnät och behållare för vatten, till de drabbade. Så fort tillfälliga tältläger har ordnats kommer Rädda Barnen även att sätta upp barnvänliga platser dit barnen kan komma för att prata och leka och få stöd och hjälp för att återhämta sig från det fruktansvärda de varit med om.

 

                                        
   Sony Ericsson Jalou


MMM snart ska denna lilla skönhet bli min ,och liten det är den som ett läppstift altså tändar storlekt underbart.
Verkligen behändig snygg å enkel ,varit på jakt efter en ny pärla länge nu men sökte en snygg mobile med tutch och med vanligt tangentbord men ICKE.
Får helt enetl bli den här snyggingen ska bara forska framm om den finns att köpa på elgiganten annars bli det att beställa en ååhh längtar=) var år sedan jag faktsitk köpte en nya mobil hahaha=)!!

Ne nu ska jag fara och se på En gammal klass kompis systers konstutstälning=) sen skola!


   rök pengar = FADDERBARN


har bestämt mej för att skaffa fadderbarn nu eller 1 fadderbarn=), skulle vara så himla underbart att veta att man har en söt en där borta. Som man ger pengar till mat ,kläder,sjukvård och skola att veta att för ca 200 fjuttiga(är ingen stor summa med tanke på vad dom kan göra) kronor i månaden kan jag göra en persons liv extremt mycke bättre=)=)!
Att man sedan ha rmöjlighet att kunna resa och hälsa på dena lilla sak skulle vara helt fantastiskt =) sen får man juh brev å så =)=) som strössel på kakan typ!
Men det vikigtaste av allt man göra ett barns liv bättre och det enda som krävs är att man lätta lite på plånboken skippar att köpa en tröjja i månaden och man kan förändra någonsliv=)!

Jag har juh slutat röka så nu ska jag ge mina ´´cigg´´ pengar till goda saker istället=) en del till fadder avgiften den adnra till ´´respengar´´ för att kunna hälsa på nån gång=)!

Jag vet inte vars man ska bli fadder men jag kollade på Trosgnistans Misson och såg att dom hadde fadderbarn. och eftersom jag känner människor som har fadderbarn genom dom kändes det bra. Fanns faktiskt kor på några av alla barn som bhelvde faddrar just nu ,t jag  belv så himal tårögd då jag läste om dom .....hur i hela världen ska man kunan välja en EN ja vill inte välja en utan alla men de går juh inte=(--men man måste ju hehe en är bättre än inget.

Men om mer människor gör samma så kan juh man faktistk välja alla eller hur=)---*önska*---.

Ska tänka igenom de här och skrida tilverket inom kort=)!!

Besök TROSGNISTAN och läs om denna underbara misson=)...

   1sta skoldagen

Yhepp idag var det första skoldagen efter lovet=(..haha eller nja jag vill juh pluga så =)!
Gjorde mej ett nytt schema fick pyssla fr att få ihop ett normlat antal timmar 350h jag höftade in mej på 369 hahaha men med bara ett tillval så jag läser mycke nu hehehe=)!
Hadde jag pillat in tillvalen jag funderade på skulle det blivit 444h hahaha.

Men men belv lite smått besviken då jag inte kunde läsa alla a kurser jag bheövde i samma veva men å andra sidan så e de juh rba tt inte likxzom ta ut sej hehe!!

Jajaja jag färgla mitt schema som en en lite unge =) och jag kom på att jag älskar min kalender den e grymt snygg hehe och jag är helt körd utan den, har verkligen inget minne haha!!

Så är det någon mer som börjat om skolan idag?

Mitt vackra färglada schema som faktiskt matschar mina naglar hehe=)

Min älskade underbara kalander så vacker så fin så tjusig=)=)

Ne nu ska jag göra mej färdig för att hämta upp lite kläder jag beställt=) och dra på Tacos middag =)

   Lord..

   Rosa hår!

Åhh ja e så sugen på rosa dreads verkligen fullt ut=) hela håret!

Har haft rosa underhår båda med dreads och mitt vanliga hår, har faktiskt haft hela håret rosa när jag var 16!
Men nu troor jag det är dags att ta en favourit i repris och göra det en gång till=)!
Men jaag vet inte vilken rosa nyans jag vill ha en som inte är baby rosa inte blek men endå knallig men inte neonig.


Denna gång tror jag det får bli en upp sjö med rosa dreads eller rosa och andra knalliga färger=)!

Men vilka färger?
 Vad säger ni rosa dreads?


 

 
 

   Kristet Barn Pyssel =)

Var nyligen in på Flatbos Underbara kläd sida , var sugen på lite shopping=).Hittade massor med fint som kanske får lov att beställas hem=) ,det jag tänkte säga vara att jag faktiskt blev glatt överaskad, dom har nämligen barn pyssel=)!
Hittade roliga ´´färglägg sjelv´´ bilder med kristna budskap och även ett kristet barn kryss och ett där någon äldre är med och hjälper till på traven ehehe=)!
Och  allt är GRATIS tack underba Flatbo för de =)=)!

Ska skriva ut några när skolan börjar om kanske ta och färglägga lite sjelv man är adlrig för gammal för pyssel hahaha=)!


Uptäckte att dom faktistk har en uppsjö av söta barn kläder med budskap på oxå=) nu vill jag oxå ha barn hahahahaha=)!


   SAVED.SE

Det var länge sedan jag skrev här , andeldningarna har varit många men nu är jag tillbaka.
Utan inspiration och en inre harmoni kan jag inte skriva det har varit mycket tumult och funderingar, förändringar. Det har varit totalt omöjligt ,men nu är harmonin nästan återstäld och här e jag  igen.=)

Har verkligen saknat er alla särsklit  min lilla ´´Nät försmaling ´´=) ni ligger mej varmt om hjärtat!!!!!


Tänkte börja med att tipsa om annu en nät sida med Kristna tryck på sina kläder=)!

Har hört att kvaliteten är bra och jag provade mössa här  ovanför  i går och kan säga att den var extremt varm och skön även i 25- vilket tempen stod på i piteå i går natt =)!(så den är köld testad nu haha)
Kläderna är mjuka sköna och prisvärda Johannes som tipsade mej visade upp sin sammling och kan bara hålla med honom om att det var fina saker=)!
Sidan är svensk och har rea just nu priserna är relativt låga i från början så fyynda =)!

Jag gillar skrapt kläder med kristna budskap det är underbart att dom finns=)!
Så vet du av någon bra sida som skulle platsa in på min Blogg maila mej =)!

Besök gärna!
Saved.se

Nu ska jag fortsätta njuta av underbara Aaron Shust!

RSS 2.0