♥ Papparatzi G♥t Me that night! ♥

Idag e man sjuk  samma som i går mår crääppyy!
så jag har itne årkat blogga kommer svara på kommentarer och så senare!
Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder från jag Och Js lilla kvells tur för någon dag sen kommer lägga upp resten sen jag tog några fina bilder i mörkret hehehe hehe!

Det har verkligen börjat bli mökrt här om  nätterna snyft nu vet man att sommarn e slut hehe!!
Här har ni Johannes Paparatzziii Pics han brände av hahaha söt pojken borde börja jobba som de han e så himla kamera skygg men han gillar uppenbarligen att ta på andra hehehe!!

Det var en grytm mysig kvell där ute på bryggan hehehe!


Vi gjick ner vid vattnet och satt oss på bastu flotten eller va det nu e sötast agerade mister papparatzi på jag och bebis hehehe!
Och jag antar att jag viftade bort en mygga hehe eller så kanske jag hadde nån diskution ja viftar alltid med händerna och armarna då jag snackar hehehehe!


Hahaha dont piss me of hehehe ;)

Jag fattade ingeting karn säger något jag känner ja har något ovanför skallen och kollar upp så tog han ett kort  med årets blixt jag blev hetl yr såg strjärnor efter åt hehehe!

Så yrande jag jag framm i mörkret hehehe!

I ♥ DC =)


   tröttast i världen


Ok nu mina damer och herrar e jag extremt trött har 3h jobbar kvar och som alltid vid 15-16snåret slår en enoormt sug att sova in hehe whyy men nu nu e de extermt oohh narkolepsi here i come...=(!!
Åhh så fruktansvärt å vara såhär här trött å sen ska man cykla hem med hunden och städa lägenheten å plugga!!

gOsh hur ska jag kunna hålla mej vaken fattar inget fjick å la mej 11 comoon 11-07.35 de e typ 8h haha

   Vems skrev Bibeln?


Genom hela Bibeln går en röd tråd.
 Den ena bibelversen förklarar den andra.
Den enes berättelse stöder den andres.
 Allt hänger samman.

Hela Skriften är utandad av Gud... 
2 Tim. 3:16

Framför allt skall ni veta att ingen profetia i Skriften har kommit till genom egen utläggning. Ty ingen profetia har burits fram genom någon människas vilja, utan ledda av den helige Ande har människor talat vad de fått från Gud. 2 Petr. 1:20,21
Många gånger före jag fann gud ahr jag mött människor som sagt att bibeln är ett påhitt coh enda andledning att det i den står saker som idag stämmer in i punkt och prick är för at vi människor skriver om den hela tiden så det ska stämma in !

Därför ska jag nu förklara för er om denna fantastiska bok BIBELN och reda ut ett och annat!(jag kommer kopiera lite texter så allt blir lättare att förstå jag e en grymt yrig skribent)

Gamla testamentets författare skriver att det är Herrens ord som kommit till dem.
Orden "Herren säger" eller "Gud sade" osv. förekommer tusentals gånger.
Jesus citerade själv Gamla testamentet och bekräftade att Skriften är Guds ord. 


Bibeln är inte ett människoverk, skrifternas tillkomst har inte med människors vanliga kunskap och skolning att göra utan det handlar om att Gud inspirerade utvalda människor och gav dem olika budskap som de skulle skriva ned. 

I Bibeln finns mängder av berättelser om hur olika profeter och apostlar uppfyllda och drivna av den helige Ande tog emot Guds eget ord. En del av dem skrev ned det Gud meddelat dem.

Ibland kom Guds Ord till profeterna och apostlarna i drömmar och uppenbarelser och under Gamla testamentets tid talade Gud till folket genom dem. Till Mose talade Gud ansikte mot ansikte:
Jag talar ansikte mot ansikte med honom, tydligt och inte i gåtor, och han får se Herrens gestalt. Fruktar ni då inte att tala illa om min tjänare Mose?" 
4 Moseboken 12:8

Gud har hela tiden haft en frälsningsplan och han har uppenbarat sin sanning gradvis.
 När tiden var fullbordad sände Gud sin Son. Under Nya testamentets tid talar Gud till oss genom sin Son Jesus Kristus. 

 
                                 

Gud har inte dikterat Bibeln ord för ord på ett sådant sätt så att författarna skrivit utan att vara delaktiga i det de skriver. I bibeltexterna framkommer författarnas egna personligheter,
till exempel deras olika temperament och deras olika förmågor att skriva, olika språk och stil används. Men trots författarnas frihet, så har de ändå varit  inspirerade av Guds Ande helt och fullt när de skrivit.


Bibeln är Guds Ord och innehåller det om Gud vill ha sagt åt oss människor.
Alla meningar i  Bibeln innehåller inte den fulla uppenbarelsen, men det finns ändå med i Bibeln för att Gud har velat det.
Gud har uppenbarat sin sanning  mer och mer allteftersom.
 Man kan inte läsa i en osund övertro och mena att varje mening är Guds Ord på ett sådant sätt som att man skulle tillämpa varje mening utan att försöka förstå vad författaren vill få fram.
Bibeln innehåller ju till exempel också berättelser om hur människor tänkt fel och handlat fel och vad de då sagt är naturligtvis inga gudomliga sanningar.
 


Ett exempel: Herren tillrättavisade Jobs vänner för att de inte hade talat det som är rätt om Herren. Ändå är vännerna citerade i Bibeln i kapitel efter kapitel.


Man får inte rycka loss bibelverser ur sitt sammanhang utan  man ska läsa Guds Ord i sin helhet. Det går en röd tråd genom hela Bibeln.

                                  
Sedan Gud i forna tider många gånger och på många sätt hade talat till fäderna genom profeterna, har han nu i den sista tiden talat till oss genom sin Son. Honom har han insatt till att ärva allting, och genom honom har han också skapat världen. Hebreérbrevet 1:1,2
   My Nails / blå+ glitter /


THHADDAAAAA!
(mina egna riktiga naglar)

Så här ser klorna ut nu blått lack sen ett ljus rosa +rosa glitter lack!
Men nu måste dom kapas men ja gillar inte att fila ner dom (skulle alddrig klippa) dom blir så himla skör och går av i kanterna varje gång jag filat dom kan no inte dra ut på de så många v till!
er
   4år sen

4År sedan PDOL lördagen var första gången jag träffade johannes hehe det var en helt insane afton hehe hadde tappat bort alla mina polare och mitt i allt såg jag johannes som åkt samma bil som oss en snabbis före vi gjick in på området(eeller vi åkte samma som han var de hehe)!
Han visste inte vars hans polare var heller så vi tyckte att why not vi söka tilsammasn under allt så fick jag en utskläning av j som jag inte kände alls att nu var jag för full å skulel nte dricka mer vilker jag gjorde totala motsatsen till daröfr att han sa de  haha slutade med att vi sjöng som tokar i nån konstig hippie buss på en parkering sen rivde vi en polares lägenhet och j förskte mobba sönder någr som sov på golvet sen hedde han på guns and roses dont cry kollade mej i ögonen och sa
-DU JAG TROR VI SKULLE FÅ SNYGGA BARN
jag svarade-JA DE E KLART SÅ LÄNGE JAG E MAMMA haha i detta ögonblick ahdde jag förklarat j som en pyshkopat hehe och sen stjussade hans kompis hem mej hehehe!!

Så idag har vi fiar 4års dagen hehe började med att tömma besparingarna så söt kunde få mat och att gölligt nån karusell och så=)..=)
Hadde hört talas m nån skit god mat med ÄKTS renkött å massa gött i rulle åhh vad gött det var hehe!

En del av marknade som finns nu under pdol hittade dock lite små grejjer medans sötst storfyndade på cubus han köpte 2snygga brallor och en fin t-shirt=) jag köpte två snyga nagelack ska visa sen!


Ja just ja snyggast har juh köpt en ny bil han sålde merca caben coh köpte sen en gryymt snygg pontiac älskar färgen skarpt sådär grön blå tukos het hehehe!
Nu har sötast lovat att denna bil ska jag få leka med då jag får mitt kökort hehe taack hjärtat!
Den har snyggast targa tak så när det regnar kan man kolla upp å se alla regndroppar hehe!
(VINDEN I HÅRET)

Regner öste ner så blev bara ett karusell åk nån sak som jag börjde må fett illa av SEN KÖRD EDOM I 55TIMAMR BLÄ HEHEHEHE!


nU AHR VI KÖPT MASSSSOOORRR med godis och dricka hyrt film och nu ska vi beställa en pizza oxå!
TOTALT MYSSS HEHE!!

ÄLSKAR DEJ SÖTAST TACK FÖR ATT JAG TRÄFFADE DEJ!!!

   10 Catwalk Viodeos


Funky Animal Top SEK 199, Only - NELLY.COM


Cenia Dress SEK 359, Vila - NELLY.COM


Frame Top SEK 499, Modström - NELLY.COM


American Flag Top SEK 199, Only - NELLY.COM


Black Zebra Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM

   Emelie Gästbloggar!

 

 

Jag har en dröm.


En dröm om att bli författare. Jag vill skriva böcker och få dem publicerade och därmed dela med mig av mina berättelser, historier och texter.

 

Mitt skrivarintresse började redan i mellanstadiet. Då skrev jag små böcker som handlade om leksakerna som kallades för "Furbee". Minns ni dem? De kunde prata, kräkas och matas. Jag ägde en sådan och skrev flera sagor om dessa små varelser.

 

 

När jag började på högstadiet tyckte fortfarande att det var otroligt roligt att skriva. Men nu började jag luta åt att bli journalist och det höll jag fast vid fram till gymnasiet. Jag hade tänkt plugga vidare på journalisthögskolan och bli en utbildad journalist. Men under mina tre år på gymnasiet kom jag fram till att det inte är det journalistiska skrivandet som jag är intresserad av, utan det är det litterära.

 

Det var främst under det sista året på gymnasiet som jag bestämde mig för att jag någon gång i livet SKA skriva minst en bok. Sedan dess har jag bara blivit säkrare och säkrare på att det är den rätta vägen för mig. Jag har redan kommit på en bokidé med fem stycken efterföljare. Nu ska jag bara finna tiden att skriva och uppfylla min dröm om att bli författare.

 


 

 

   PDOL-Piteå Dansar Och LerI går började PDOL folk strömmar hit från all håll och kanter i landet även från länder runt om i europa splendid right?!
Visst jag gillar musik karuseller markander god street fod det jag dck inte gillar är FYLLA IRRITERANDE MUSIK SOM GÅR PÅ REAPT 45GÅNGER PER DAG SNATTARE OCH SVININFLUENSAN!

Vilken bättre plats för en epedimu att skörda offer än på en plats där fulla människor byter saliv och hygienen itne e braskräp slängs överallt massiva människro spinger på samma bajamjor och vars finss handfatet och kranen med rinnande vatten vid dessa smittohärdar???
Sen springer alla som gasseller stöter in i alla puttas skriker ååh suck!!

Människor dricker sej redlösa vid 16 e dom flesta redan bra fulla på kittelfjäll(där killarna har lämnat tröjjan hemma och ställt sej på bordet med dom unga tjejerna som visar sin nya bikini) vid 20 tiden kommer dom flesta fyllosarna in på området vid 23 e alla som kommer in enormt fulla(jobbade hela nätterna förra året uta på området det e ren och skärfakta)!

Sen så vad e nöjjet med detta då fag tid e de super fint karuseller barn familjer jag miss i love karuseller och marknader stomtriv inte så där jag e knall jag e en buffel och alla ska flytta sej stämmning råder utan oj fölåt gjick jag in i dej men vänta bara när kockan slår 16 avtar artighetern och fyllan slår vid!

Jag tycker att det e synd att det ska vara så enormt standard på att man måste vara full för att fara på en festival fast va då alla e knall och man börja sakta tänka jaahh hadde jag varit redigt full nu hadde jag inte lidigt såhär enormt mycke(den tanken slog mej förra pdol när jag jobbade varje dag/natt)!

Men skulle jag idag välja att jobba bland alla fyllosar nej inte en chans att bli raggad på av gammla gubbar(en 54+sa att han gärna skulle tagit in mej på toan om jag inte varti så ung) extretm fulla 18åringar(blev fotad x antal gånger ) men s

Ejag possetiv nu nee knappast hehehe!!

VAD E DET BRA MED DENNA FESTIVAL DÅ!
JO DAGEN!

PDOL har oxå bra sidor!
På dagarna finns det karuseller och lotterier supert stormamarkand  med udda kläder fina armaband halsband piercingar mm som man annrss inte finner och massor med mat från alla hörn det finns även godis som man annars inte hittar i denna stad!

Sen så får alla brnfamiljer komma ut och åka små söta karuseller och köpa socker söt sockervadd och andra games som finns man kan även prova bungijump kanske spela lite gh(vet itne om det fins iår)!
Även Prata med Amnesty som är här och förösker få människor mer medvetn om vad som pågår i det tysta DJurens rätt öär här och har som mål att sammla in 1miljon namn för att stoppa 8h långa djurtransporter(ja jag har skrivit på)!

Sen är det även en rad andra evenemang skate uppvisningar cykeluppvisningar har även haft cross upvisning mm brukar avra vollyboll turnering p p däcket mm mm mm så det finns något för alla!

Sen  så finns juh chansen att prova lite LANGOS och SOVAS för den som adlrig gjort det!
Man träffar även massa utflyttade människor som kommer tilbaka just för PDOL många sammlas i parker och grillar umgås spelar kubb med dom man itne annars träffat på länge!

Nyått för i år är en VATTENBAREN en bar där man ska servera vatten till gästerna no dock för att man tänkt sej evarannan vatten kampanjen men det är endå en början!

Men det är så mycket mer läs här om ALLA artister som kommer!

TORSDAG
FREDAG
LöRDAG

Babylonscenen


TORSDAG
FREDAG
LöRDAG

Krokodilscenen


TORSDAG
FREDAG
LöRDAG

Klubb Krokodil


TORSDAG
FREDAG
LöRDAG

Cirkusscenen


FREDAG
LöRDAG

PDOL Events


TORSDAG
FREDAG
LöRDAG TORSDAG
FREDAG
LöRDAG

Upswedenscenen


TORSDAG
FREDAG
LöRDAGSen så ja karuesllerna man får ÅKA KARUSELL FATTTAAA VA JAG GILLAR KARUESLLER vi har en gigantisk godsak här utanför jobbet!
BATMAN den ska åkas senare hehe!

Fast ja frågar men än vrför kan man inte låta det vara nyktert då när det e så sjuk bra utan det e juh bra fyllan som drar ner festivalen!
Yhapp saknar doch cross uppvisningen den var underbar!

Nej dax to work!

SKA DU TILL PDOL?

   Sista tidenMånga tankar har farit genom min skalle när ordet svininflunsan och alla oroligheter som just nu är å världen och alla naturkatastrofer klimatförändringarna  kommer på tal tänker genast på bibeln!

Upp. 6:8 lyder "Jag såg, och se: en gulblek häst, och han som satt på den hette Döden, och han hade dödsriket i följe. De fick makt över en fjärdedel av jorden, till att döda med svärd och med svält och med pest och genom vilda djur på jorden." Bibel 2000.

Den svarta hästen symboliserar hungersnöd.

Den eldröda hästen i Upp. 6 som kommer före den svarta hästen, kommer med krig på jorden. Krig brukar förstöra jordbruk och resulterar i hungersnöd.

Hästarna i Upp. kap. 6 symboliserar olika skeenden i ändens tid, det som Jesus talade om dagarna innan han korsfästes. Han talade om krig, naturkatastrofer, hungersnöd, pest, död, förföljelse m.m. (Matt. 24, Mark.13, Luk. 21)

Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike, och det skall bli hungersnöd och jordbävningar på den ena platsen efter den andra. Matt. 24:7

......En tredjedel av jorden brändes upp liksom en tredjedel av träden, och allt grönt gräs sveddes av. ...En tredjedel av havet blev till blod, och en tredjedel av allt liv i havet dog....En tredjedel av vattnen förvandlades då till malört, och många människor dog av vattnen, som hade blivit förgiftade.....Då träffades en tredjedel av solen och en tredjedel av månen och en tredjedel av stjärnorna, så att tredjedelen av dem förmörkades och dagen förlorade tredjedelen av sitt ljus, och natten likaså........

Denna text får mej geast att tänk ett atom krig ett krig som många större nationer nu idag rustar för fullt för!

Ty som det var i Noas dagar, så skall det vara vid Människosonens återkomst. 
Som människorna levde dagarna före floden: de åt och drack, gifte sig och blev bortgifta, ända till den dag då Noa gick in i arken,
och de visste ingenting, förrän floden kom och ryckte bort dem alla - så skall Människosonens ankomst vara. 
Matt. 24:37-39


Men troende som är vakande och bedjande ser tecknen vi vill att alla ska öpnna sina ögon !


Men ni, bröder, lever inte i mörker, så att den dagen kan överraska er som en tjuv. 
1 Thess 5:4

Jesus själv talade om tecknen för hans ankomst och olika händelser som inträffar strax innan. I evangelierna och i Uppenbarelseboken, Daniels bok m.m. kan du läsa om detta.

Bibelns profetior om den sista tiden måste uppfyllas innan domedagen kommer.

En del av dem har redan uppfyllts, andra håller på att uppfyllas eller ligger nära i framtiden.
Ett viktigt tecken som uppfyllts är att Israel har återuppstått som stat.


Andra tecken på "den sista tiden", dvs. åren innan Jesus kommer tillbaka och domedagen inträder är bl.a. följande

Naturkatastrofer

Krig

Hungersnöd

Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike, och det skall bli hungersnöd och jordbävningar på den ena platsen efter den andra. Matt. 24:7

  Epidemier, farsoter 

Det skall bli stora jordbävningar och svält och pest på den ena platsen efter den andra. Fasansfulla ting och stora tecken skall visa sig från himlen. Luk. 21:11

Miljöförstöring, haven förgiftas m.m.

....en tredjedel av allt liv i havet dog... 
Upp. 8:9

Kärlekslösheten breder ut sig

Ökad brottslighet

Och eftersom laglösheten tilltar, kommer kärleken att svalna hos de flesta. Matt. 24:12

Ett stort avfall från den kristna tron (1 Tim 4:1, 2 Tim 3:1-5)

Evangelium skall bli predikat i hela världen (Matt. 24:14)

En stormakt skall uppstå som beskrivs som ett Vilddjur (Upp. 13, Dan. 2 & 7)

Antikrists framträdande (1 Joh. 2:18, 2 Thess 2:3,4)

Ledarna i hela världen kommer att samla härar till vad som blir mänsklighetens stora slutstrid i Mellanöstern. (Upp. 16:12-16)

LÅNAT AV Brobyggarna


Ingen vet när jesus kommer tilbaka ingen kommer heller att veta därför måste vi vara vakna.
 men det vi alla kan se oavsett om man är troende eller ej är att händelserna som utspelar sej idag står i bibeln om vad som kommer  ske före han kommer!

Men om den dagen eller stunden vet ingen något, inte himlens änglar, inte ens Sonen, ingen utom Fadern. Matteus 24:36

Det måste väcka en och annan tanke hos alla oavsett om man är troende eller inte!

Det är adlrig försent att  hitta rätt stig alla har vi gått på fel!
   Miss Li + Veronica Maggio Videos + Bilder

Fredag Miss Li!
I Fredas for jag Izzah och J till Skelefteå på Trästock festivalen !
Vi började med att mötas hos min mor efter jag slutat jobba satt och surrade på och mor berättade vilke legist hon varit som liten liftat med sparken bakom en bil med några hon inte känd mm så nu kan inte skulle på att jag varit värst det ligger igenerna att va lite tokig hehehehehe!!
Sen kom sötast och hämtade oss och söt ozzy så bärde det av hehe först for vill till Pitehavsbad lämmnade ozzy hos dady!

Två kamera tokiga brudar i en bil kan inte sluta med annat an kaous izzah började vifta vilt med kameran då jag skulle fota hehe men men så e de hehehehe!!

När vi komm framm var det verkligen an blandad trupp vi mötte mestadels äldre 30+ barnfamiljer en del yngre 18- men en bra stämmning nästan ingen fylla inga jobbiga puttande skrikande människor ingen trängsel utan himla bra stämmning faktiskt!

Vi bänkade oss längst framm mot pianot  och njöt i solen men folk var det men städade bra människor förutom en mörk kille som manikst skulle framför mej men icke där tog de stopp efter att han puttat på me i 2min gav han upp och gjick tilbaka hehe!

Men visst fanns det en del mindre nyjktra människor som på alla festivaer som stod och skrek MYSLI OCH YOGART ( what) och att dom älskade henne och ville gifta sej med henne hahahaha!!

Sen när det hela började var det en super stämmning hon var så himla glad opch härlig tackade en hanna för att hon hadde fått låna hennes hårspary för at thons hår var så hemskt hehe tackade för att vi ville se henne och var så många flera flera gånger hehhehe!
Ser ni vilken energi bruden har helt fantastik det var grytm kul att se henne hon var så himla glad hehe!

Givet vis sjöng hon oh Boy en av mina favourti låtar fick höra alla min favoriter utom en haha helt underb jag kommer absolut se henne fler gånger hehe!!
Dom andra i bandet var oxå hetl fantastiska hehehe man elv verkligen på bra humör av att se dom allihopa=) ni hör juh vilken härlig stämmning det var =)Jag gillar verkligen piano solot grytm mycke så himla härligt det musikaliska i den här låten älskar jag skarpt texten e jag inget super fan av hehe men musiken hehehe men oohooooh biten e enomrt skönt!
MÄRKNINGEN FÖRSVANN PÅ VISSA BILDER
 OCH DET ÄR EJ OK ATT TA DOM UTAN LOV!

Lördan Veronica Maggio!


Lörda for vi iväg igen jag J och izzah denna gång var det mycket finare väder super varmt och skönt strålande sol MEN!
extermt många fulla barn som inte skulle vara i en publik säkerheten va extremt låg!
15Min in i spelningen märkte jag och izza att det var totalt ohållbart öl burkar blev kastade folk blev brända av fulla människor som rökte bland 4000pers folk klämdes skrek bråkade puttade på från ala håll gjick knappast andas!
En kille attackerade rakt framm nöp mej och en tjej brevid i axeln sen armåbgade han mej i revbenet enbart för att komma ett steg lägnre framm dock gjick de mindre bra då jag kastade bort lil stakkarn men min arm värker än och sår har jag som bevis på vilka svin fulla människor är!Men annars var hon helt ok gillar inte hennes texter och musik super mycken men helt klart bra live hon var glad härlig hehe men inte som miss li dock hehe!
Men ärlig hehe i allfall hon sa att henne skor var skyhöga och att hon inte brukar ha sånna så hon kändes sej som bambi sen tog hon av sej dom å sprang barfota hehe!


Jag och izza bestämde oss för att fort som möjligt gå därifrån det gjick knappasat vända sej om men vi såg några och följde efter DUMT vi fastande längre bak ihopklämda folk for åt alla håll skrek en liten tjej var nra på at rammal och bli klämde kände riktigt hur paniken börjde sprida sej då jag inte end kunde vända mej åt sidan izzah fick panik(kolla bilderna fattarn ni) och jag slte tag i henne och ände om FRAMM IGEN vr tanken några steg fram sen såg jag en vakt och kastade mej upp för att nå hans han som tur var fick han framm handen och började DRA in mej och izzah men folk vägrade flytta sej så en snäll turk lyfte mej framm och över izzah fick oxå hjälp av honom !
Sådär ska de inte vara på en konsär ja vill inte ens veta hur många som gjorde illa sej det var extremt extremt obehagligt att bli instäng och nästan misshandlad!


Folket FÖRE SPELNINGEN BÖRJADE!

FOLKET UNDER SPELNINGEN FATTA VI STOD I PRINCIP LÄNGSTFRAMM!ser ni snubben som står och spanar det var han som räddade jag och izzah från att klämmas ihjäl han i vit tröjja TACK!

Sen for hela gänget hem så for vi förbi en plats med super fin utsikt som vi inte han fotoa i fredas så söt tvärnitade och köre in åt sidan så vi fick fota hehe !
TACK!


   Today Veronica Maggio


Idag är det Veronica Maggio om står på schemat grytm härligt att få se henne live gillar svenska unga artister !
Hon är som Miss Li lite annorlunda men jag är itne lika stort fan av veronica dock jag dras mer till det musikalkiska men band grupper med mycket ja vad heter det haha  typ lång typ långa gitarr,piano mm solon mm sånt sånt gilalr jag hehe!

I går var det Min darling Miss Li vi såg blev en hel hög med vidios osh bilder måste säga VILKEN UNDERBAR ARTIST MISS LI ÄR hon strålar en sån enmt glädje super sprallig glad ödmjuk man blir så himla happy av å se henne å hea högen å så ska det vara tycker jag=)!

Jag komemr lägga upp bilder på sönda och berätta mer utförligt om båda dagarna men jag har verkligen iinte tid ljust nu hehe!

Nu e det att kolla mina videos och bilderna från Miss Li!!

Bye bye
   Today Miss Li


I dag bär det av till grannkomunen hehe om allt går rätt hehe!
Jag och izzah
 ska dra en lite road tripp till Skelefteå och gå på trästockfestivalen nu e vi inte ett piss intresserade av sjelva festivlaen hahah fulla 14åringar kan vi klara oss utan!

2 artister är det vi ska se Miss Li och Veronica Maggio
 hehe naturligtvis e dom olika dagar dom vi mest vill se men men vi ska fara båda så alla får som dom vill och blir nöjda och glada hehe!!

Vi har planerat blixt visit haha vi ska springa dit vara där ser artisten fly hem hehehe får se hur det går hoppas verkligen inte vi blir kvar (BUSSKRÅNGEL) där jag vet vi skulle gråta som små spädbarn !
Dock så skulle vi adlrig fara om vi inte gto oss hem hahahahaha !

I dag ska vi se min darling Miss Li Yhejii blev mätka happy då jag fick veta att hon skulle dit!
 hon verkar vara helt otrolig live grytm rolig att se på sånt gillar jag!
I morgon blir det izzahs darling Vernocia Maggio!

ÄR DET NÅGON MER SOM SKA TILL TRÄSTOCKFESTIVALEN?

Hittade ett klipp från när hon uppträdde på allsång på skansen!


Vad tror ni verkar hon inte helt grymm live=)

Jag kommer låna Js kamera och bejaka min inneboende pappartzi!
 (min e fortfarande å rymmen) !

   Foto med Aftonbladet


I går hadde jag besök av en super DUKTIG  trevlig jordnära frilands fotograf /journalist Joakim Nordlund!(sidan ska snart uppdateras)
Han tog några bilder i uppdrag från Aftonbaldet och Sofies Mode där jag ska medverka inom kort=)!

Har aldrig tidigare varit med om att ha en egen liten papparatzi som springer omking och fotar haha kändes super skumt men han var så himla duktig lugn och super härlig helt enkelt =) så min nervositet försvann på en gång hehe!

Dock e en sak säkert jag blir adlrig någon modell hehe ja kan verkligen inte med hur jag blir på bild (därför de finns så få hehe) men det syntes att han var suepr duktig alla bakrunder var verkligen fina å han föröskte hjälpa mej men lätt då ja var som en yr lite förvirrad höna hehe hehehehe!!

Vi fick oss en promenad med hunden gömm oss för regnet och många skratt åt mina bilder (man måste juh kunna inse då man ser fruktansvärt rolig ut på  bild hehe) men det blir no bra endå haha å jag bryr mej faktiskt inte så himla mycke som jag sa til han e huvudskaen jag får ut min historia inte att bilderna blir bra hehe!!

Å då mena jag inte att han va dålig utan jag hehehe ääh jag hoppas för hans skulle det fanns någon bild där jag såg normal ut vi skulle kanske göra om det nån dag då de var mer sol ute sa han vi får se hehehe!!

Jag måste säga att jag verkligen rekomenderar honnom till alla han var super duktig jag som verkligrn avskyr att va på bild och adlrig gjort nånting liknande blev lugn och avslappnad hehehe super kille!

Jag kommer få bilderna sen då lägger jag upp dom på bloggen om jag får så kalrt hehe han tog en grym bild då ozzy hoppade efter kopplet han fångade honom i luften!

Undra vad alla i området tror om mej nu när dom sett en snubbe med massa väskor och kameror spinga och fota mej då jag går ut med hunden hehe nu vet jag hur de känns att var kändis hehehe dock e de no inte så här kul hahahaha!

Tack för en super rolig promenad Joakim!

   Lush Öppnar Första spat av 6


Lush är mitt ÄLSKLINGS märke

då det kommer till kroppen!


Nu har dom äntligen slagit upp portarna för sit första Spa planerna är att öpnna 5till spa butiker runt om i världen!
Desvärre ligger inte sverige med i dom planerna än men det är bara att hålla tummarna!

Lusc satsar nu på att ge en unik massage med musik och triggande dofter för att få oss i rätt balance!
Alla vet vi att en viss doft kan få oss att tänka på ett speciellt minne precis som en låt kan få oss att brista i gråt!

Detta har lush grävt djupare i och kan du erbjuda oss en spa upplevelse över det vanliga!!

Att inte en enda pinal i spat eller butiken är djur testat i något led får en bara att vilja flytta till london på en gång hehehe!!

Här kommer bilder från världens första och ny öppnade lush spa THADHAA!!


   You´re gonna go far kid

Älskar offspring men för er som läst här e de inget nytt va ehehe!
 Denna låt är anannars motfördoms andra menden gammla  punk stilen  e kvar I LOOVE offspring dom har lyckads igen !
Videon e sådär grytm men skumm hehe ääh i love it 2!
Dexters röst e såå fin hehehe!
Exakt min musik smak spot on heheheh!
Hört låten 15gånger nu  LOOOOOOOOOOV IT!

Gillar ni låten!

   Galet mönstrad kappa


Desigual
Patty Kappa Rea: 2399:-


MAGISK kappa så snygg älskar alla olika mönster färgerna och KNAPPARNA ser så där hemma gjord personlig ut hehe!
Gillar den enormt mycke skulle bära den med storlt het färgerna är så vackra och detaljerna dom röda dekortations sömmarna och kvinnan på ryggen vackert och knapparna olika färger och utföranden MAGISKT!

Nu är det juh så att jag bara kan drömma om att lägga 2399kr på en kappa men komigen drömma kan man juh alltid va hehehe!!

Gillar ni kappan?

Jag kommer senare idag att svara på alla kommentarer ska iväg till mor nu och färga utväxten(suck) och sola i solariet om det inte är massor med kunder där hehe!

TACK ALLA UNDERBARA LÄSARE ALLA ERA KOMMENTARER VÄRMER VERKLIGEN!
 
 
                                         

                                  


   Pink LG Arena


Satt och petade en sväng på den på jobbet idag söta LG ARENA!
Har sökt sååå länge efter en bra rosa mobil först visste jag inte vilket märken men Sony Ericsson gjick bort på en gång gillar js lg så jag hadde blicken instäld på en Renoir men den e så himla ful å GÅR EJ FÅ HEM TILL SWEDEN I ROSA så nää!!

Så kom jag å tänka på att uppföljaren då eller nått sånt  LG arena lgs lill flaggskepp ligger juh å lagret så jag hoppa dit slet upp kartongen och jag var körd!

Menyerna var sådär föröriskt väl sorterade(som jag MÅSTE ha i min mobil') sen den läckra cuben i snabb menyn en söt kub jag flippade höger och vänster med(svag för snabb menyer)!
Att ha telefon boken uppe en dröm bilder på alla prydligt sammlade bara flippa flippa mmmmm!

Allt hiltis ok MEN då när jag skulle testa smsa så nej för små tangenter nej den flippade hyffsat sakta över till det bredare (på snedden) men men det gör iphone ocxå!
Men nej det kändes ine bra med dom där micro tangeterna ååhh men jag e så himla nöjd annars!

Menyern e underbara men sms nee där var de fail men men sen kommer det till kameran 5mega pixel kamera helt ok faktiskt grytm fin måste ta reda på om den som renoir filmar i hd för den e överlägsen på det!
MEN MEEEEN inget linsksydd brööl de sög verkligen!!

Men menyerna mobben snabbheten jag gillar den skarpt och ja FÄRGEN ROSAAA så nu ska jag forsätta mitt pilland ei morgon på den hehe se om jag om inte hittat någon annan goding med större tangenter och linsskydd!!
För jag kan inte ha en mobil med micro tangenter med min nails men jag kanske vänjer mej hehe!

Fast ok finns det nått addon för större tangenter kan jag leva utan lins skydd!!

Men menyerna ååhh MAGISKT!!

hehehe nån som äger en LG ARENA och vet om det går trixa dit större tangenter?

Vad har du för mobil?
   Höst i PiteåLöven gulnar och faller ner på marken vinden vblåser och det är kallt!!

Hahaha skämt åsido bilden e inte härifrån alls men det känns onekligen som att det är höst i luften!
Bara för någon dag sedan låg man i bikini i den stekande solen man badade och tyckte att det var aldels för varm man visste knappt hur man skulle klä sej för att vad än man tog på var det för varmt!

Man åkte 160 nedcabbat och frös inte det minsta(rekomenderar ej) men nu vad händer nu vaa det e iskande kallt ute!
Linnen,sommriga klänningar och sandaler är utbytta till jeans jacka med tillhörande osomriga byxor dom sommriga vackra sandalerna har återigen kastats in  i sko högen och framm kom stövletterna igen dom som det var ett stor nono tecken framför bara för någon dag sedan!

Vad är de som händer i världen egentligen?

Ingen kan ha ungått att tänka tanken på att det verkligen har hänt något dramatiskt med klimatet!

Ingen kan ha ungått att se på nyheterna i tidningarna om klimatförändringarna vi blir invaggade i nån sorts tro att det kommer bli bra om vi slutar med de å de tar cykeln till jobbet mm mm men vad spelar det för roll om vi i lilla lilla sverige gör det ..hur stora är vi på kartan en lite prick.
Denna lilla prick kan inte rädda världen inte ens om alla stora länder inte ens om alla länder skulle gripa in skippa bilar gå tilbaka till häst och vagn mm inget!!

Klimatförändringar är inget nytt det har vi människor vetat i extremt många år men vi gör inget föränns vi riktigt sitter i skiten!

Nu låter jag frukansvärt negativ men det är så här det ser ut!

Det har adlrig varit meningen vi att vi skulle leva här förevigt å nu kanske mer människor har fått upp ögonen!

När jag var lite var varme vinter väldigt kall med enorma berg av snö  överallt sommaren var varm och jum med lite regn!
i Vintras var enda vintern sen jag var barn  det verkligen var en riktigt vinter jag är 24år!

vi går faktiskt mot slutet...! 
   Give me My Studded dress

Mollie Studded Dress SEK 749, Rare Fashion - NELLY.COM

Mollie Studded Dress SEK 749, Rare Fashion - NELLY.COM

Grymt snygg klänning älskar verkligen nitarna färgen mm mm mm tyckte dock urrigningen var i det vulgäraste slaget men med ett linne under och leggings skulle din bli grymt ok!!

Kanske träschade tighta jeans skulle vara hett oxå mm mm mm mabbyyy!

Så himla sugen men eftersom jag snart ska börja plugga(böcker mm mm mm) + körkortet kan ja inte lägga 749kr på en klänning mej aajj vad vacker den var!

Drömma kan man juh alltid hehehe!


   4 Hår 1 Kvinna


4hår en kvinna hahahaha!!

Jag blir fort less mitt hår men alltid alltid oavsett om jag hadde rött hår i flera år blev jag blond i slutändan eheh!!
Varför ska jag envisas med att färga det då va hehe skumt!

Dreadsen storm trivdes jag i samma som det röd bruna håret med svart underhår och slingor!!

Nu hittade jag inget kort eller jo men jag årkade inte he upp något på när jag hadde svart hår elelr rött eller svar/blont eller röd/svart eller rosa  eller blond/rosa heheheutan enbart dom jag trivdes i hehe!

Men vad passar jag bäst i?Gillar du min blogg?
 du får  hemskt gärna adda mej på BloggLovin
lämmnar du ett inlägg efte rdej med att du gjort det så kan jag adda dej med om du vill!
   I ♥ Vanilla Coke

Jag älskar verkligen Vanilla coke mm mm mm!!
Hittat en guldgruva där dom finns och frodas dom importeras hehehe mmmmm!!
Fick hem ett 12pac åååååh så underbart vanilla coke + chees balls käkade jag för nån dag sen ååhh så underbart gött!!"


Så nu ska jag sätta mej och se tv smutta på min vanilla coke sen efter det ska jag plugga som en tok!!
Måste planera in mer teori dagar och kolla upp lite saker innan skolan boka in massa saker hehe!!

Nu det dags å bli frisk hehehe!!


Ne nu ska jag ta en paous hörs sen mina underbara läsare tack för rekordet i går!!

VILKEN ÄR DIN ÄLSKLINGS DRICKA?
   Mina Tatueringar!

My Art 4 life!
Blev frågad om jag kunde lägga upp en bild på min tatt på under armen så jag tänkte att jag kunde lika gärna lägga upp en bild på min första tatuering oxå hehe!!

Amor Vincit Omnia
Kärleken Övervinner Allt -å latin

Jag älskar denna tatuering så grytm mycken den e inte perfekt gjord lite ram sne lite färg borta men jag älskar innebörden av den den står för så mycke för mej!

Jag vet att kärleken övervinner allt!Nr1 svanken!Gjorde denna då jag var 17år hadde suktat efter den från att jag var 14 planen var att den skulle gå ut på magen men som tur var sa tatueraren NEJ på den punkten TACK TACK jag sjutk tacksam för de hehe!!

Den e mäkta sliten nu men nån dag sak den fyllas i kanske göras om helt får se vad det blir!

Nej det gjorde inte det minsta ont att på svanken men ju längre ut på sidorna man komm desto mer kändes det och jag rekomenderar INTE att tatuera över 1dag gammla blåmärken det gjorde ont hehe!

Skulle jag gjort denna idag nej jag tror inte det iallfall gjort den bättre placerad skulle jag haft svanken fri skulle jag gjort en tatuering över hela ryggen men men hehe!
det kan jag än moahaha!!
Så jag skulle no gjort en annan hehehe men man lessnar så fort hehehe!


   En Chiffongklänning

I dag mår jag verkligen inte heller bra varför kan inte denna fökylning bara ge upp=(!!
E så himla rastlös men men skuttade in på halens och hittade en super fin tunika och en bikini som faktiskt hadde massor av fiffiga lösningar!
Jag har sen i vintras varit helt förälskad  nån sorts hippi stil ja vet inte alls men långa klänningar sånt som e lite inne nu hehe love it!

Nu ska jag bara få min neon rosa skinnjacka i mc modell jag sökt i 2år som itne finns mina grymt heta träskor som heller inte verkar finnas hehehe och min neon rosa killer heels hehe!

 

199kr
Åååhh  tunikan e såå grytm snygg älskar de genomskinliga de fluffigt stora de sommriga mmmmmm älskar den!
Nu vill jag ha ett par svarta gummi stövlar sen kan jag härja fritt fiska ja vad som helst hehe men ser ni inte vad snyggt det skulle vara med ett par gummi stövlar hehe eller är det bara jag som har den bilden hehehe!!59kr
Grymt fin bikini har x antal men ingen passar hehehe så jag täntke jag passar( för stor för liten för jaj hehe) på att köpa denn då den endå var så himla billig!
Härlig lösning på den att man kna ha den som en vanlig b-h bikini och en halteneck grym bra om man vill ha en klänning md djup urringning och det inte e passande att visa behagen så mycke hehe!
MEN VILKEN FÄRG???
Formpressad och vadderad kupa.
Kan bäras som halterneck som knyts i nacke och rygg eller trä igenom banden och bär den med vanliga axelband och knytning bak. 80% polyamid och 20% elastan. Handtvätt. (Fintvätt 40° i tvättpåse.)

55kr
Fodrad front och gren. Vit/mönstrad modell är helfodrad. 80% polyamid och 20% elastan. Fintvätt 40°.

Riktig super rea på bikinin så jag slår till köper en vit tycker det känns fräsch +att jag gillar alla dom vackra färgerna som fanns i den MEN jag ahr ingen svart åååhhh +att vit kan juh vara genomskinlig å itne vill jag visa rumpan hehe ska hita mej ett par grymma herr shorts sen och då blri det lättare att matscha färgerna hehhehe!

Åhh tunikan var så himla fin heheehehe!!

Nu måste jag bara få sidan att funka så jag kan göra min order hehe!!


Tack till alla mina underbara läsare ni SLOG BESÖKS REKORD I GÅR såg jag nu haha taack!

   Veckans Blogg!

Söta Angelica har gett er chansen att rösta på min Blogg!
Taacckk för att jag fick chansen att vara med Angelica!

Skulle vara grytm roligt om man vann en sådan tävling haha ja hur som helst e de grymt kul att vara med hehehe!!


Så Alla söta läsare om ni gillar min Blogg snälla rösta!


   En RÄTTVIS Underbar dofT!

När jag nu e inne på lush så måste jag bara få tipsa om dera tvålar!


Ders tvålar köpes på lösvikt och kan verka enomrt dyra i jämförelse med en på ica MEN!

Deras tvålar fyller HELA badrummet med en underbar doft deras tvålar går andväda som dursch cream över hela kroppen utan att torka ut och du får en gratis parfym som håller hela dagen !

Köpte MIRANDA en grön röd gul tvål som doftar fruktigt helt underbart satte den på ett kaffe fat och stoppade den prydligt på en hylla  i duschen(hadde tänkt mej handfatet men det är så himla litet) tyr var vell de nu e den bara min å söts hehe!

Dagen efter tänkte jag men vad e de som doftar jo hela badrummet doftade som tvålen helt underbart!

Dessa tvålar e suuuuper dryga jag fick med en prov bit sist jag köpte min rengörings tvål till ansiktet den prov biten som var 5kronas storlek hadde jag i 2mån när jag mot förmoda nu tappad den underbadkaret var det forfarande enomrt mycke kvar å dåhadde jag andvänt denna mini bit till HELA kroppen!

Så jag tycker det känns som en enormt bra investering till både kropp och själ kan ha ett bra samvete då jag står och skrubbar min kropp då jag kliver in på morgonen till mitt väldoftande badrumm för jag vet att inga djur har fått lida för att jag ska få lyxa lite!'

Tvåln är grymt vacker men bilden gör den inte rättvis cameran relfekterade inte ljuset rättvist!


   REACH- DJURTESTER PÅ ALLT


Jag är en sann djurvänn och jag gillar naturliga produkter har enbart mineral smink och rengöring fri från kemekalier det har tex fått min hy att äntligen lugna sej och jag er inte ut som lisa 14 hehe!!

Lush
 produkter innheåller enbart naturliga ingridienser och är 100%fria från djur tester i ALLA led !

Vi köper inte ingredienser från företag som på något sätt varit inblandad i djurtester. Inte en krona av våra pengar – dina pengar också – går till företag som är inblandade i djurtester. Vi tror att detta är den enda vägen att gå och vi uppmanar alla kosmetikaföretag och solidaritetsorganisationer (djurrätts- humanitär och miljöorganisationer) att följa denna policy.

Det finns välkända kosmetikföretag som håller med solidaritetsorganisationerna, men som ändå köper från företag som djurtestat.

Hur då?  Exempel:                                                                                                         

Kosmetikföretag kan köpa vissa ingredienser som ej är djurtestade från företag/organisationer som har testat/testar andra ingredienser.

Tänk så underbart om ALLA företag arbetade så hårt som lush gör i att stoppa alla sorts djurtester!?

Vi människor är perfekt förösks personer det är juh till oss man framställer och det är vi som ska ha det på oss inte råttan!

Men nu har det FRUKTANSVÄRDA EU slagit till även här vi som trodde att äntligen ska det bli olagligt med djurförösk fick jordguubarna i halsen då vi läste ATT!

REACH innebär att ALLT som inte har blivit testat på djur MÅSTE bli testat ja hur sjukt är inte de!

Läst mer på Lush.se!

DETTA KAN VARA BÖRJAN PÅ DJURTESTER PÅ ALLLLLTTT!!

 

 

 

 


SÄG NEJ TILL DJURFÖRÖSK SÄG NEJ TILL EU!!
   rOCK bAND 2


Oooohh i går laddade sötast ner massor med nya låtar några offspring fick det bli och en av mina favourit låtar =)!
 har gillar offspring sen jag var mini!
Tyckte dock dexter var sådär ful snygg när jag var mini oxå hehe!

Vidirgt skön låt att spela gittar till mm m mm nu får man bara skaffa en riktigt å sätta låten hehehe!!

Nehh nu ska jag forsätta nöta lite Rock band=)!
Kareoke versonen hahaha SING It!!
denna text kommer mina grannar snart kunna utan till hehe ;)
   Tro Hopp Och Kärlek

I fredas gav johannes mej två enormt fina presenter helt utan andledning!
Jag fattade verligen ingenting varför skulle jag få såhär dyra saker hehe eller något överhuvetaget !!

När jag öppnade asken och såg att det var ett Tro Hopp Och Kärlek berlock blev jag enoomrt chockad och glad hadde länge funderat på att köpa ett men inte bestämt mej men nu nu haddde han läst mina tankar och köpt ett!=)

Det andra berlocket fick mej att le enomrt stort ett par pilotisar johannes har JÄMT pilotisar hehe detta berlock är verkligen häftigt istället för att ´´glaset´´ är svart emalj är det GLAS eller PLAST man kan altså se IGENOM glasögonen helt fantastiskt välgjort!
Åh jag E så himla glad ja kan verkligen än inte fatta varför jag fått såhär mycke å jag som inte ens fyller år eller nånting!=)

Jag gillar Thomas Sabos smycken enomrt mycke för att dom är handsgjorda och det finns så många berlock att välja på man kan få sej ett väldigt personligt armband eller halsband jag har mina runt handleden+halsen hehe ja älskar dom!


Varför jag inte hadde köpt detta Tro Hopp Och Kärlek berlock tidigare berodde på att jag inte var säker på just denna symbols betydlese(när dom sitter ihop)!
 hitler gjorde ju om solens tecken på sitt eget sätt till ett tecken för hat och massmord så vi människor går inte alltid att lita på vi kan lätt förledas att tro att det vi gör eller det vi säger är något bra  fast egentligen står det dirket mot gud!

Så vad har då Tro Hopp Och Kärlek för egentlig betydelse?

Min första tanke var att ett sådat mer orginellt (kors häjrta ankare) hadde jag som barn å jag vet  att detta har med gud att göra!(jag vet inte varför eller vad vem jag fick det)

Nu är jag väldigt ny i min tro å i denna blogg för ni följa mej på min väg jag kan inte mycke jag vet inte mycke men som alla andra måste jag oxå lära mej att gå ni får följa mina första stapplande steg!=)

Så jag tog helt enektl och skickade in min frågor till Brobyggarna för att hör om mitt halsband kan ha en annan betydelse så svar på det kommer inom kort hehe!
Så vad har då  Korset,Ankaret Och Hjärtat  för betydelse!?
Jag kollade på brogyggarna,org och i bibeln å detta kom jag då fram till!

Hjärta kors och ankare – Tro, hopp och kärlek.

Nu består tron, hoppet och kärleken, dessa tre, men störst av dem är kärleken.

1 Korinthierbrevet 13:13Tre saker kommer altså alltid att vara viktiga: att tro på jesus,att hålla fast vid hoppet om vår slutliga räddning och att visa kärlek mot våra medmänniskor.
Men det allra viktigaste är att vi visar kärlek.


1 Korinthierbrevet 13:13


Men om mitt halsband betyder det samma återstå att se bara hålla tummarna hehe hoppas verkligen det skulle kännas enomrt bra att få bära dessa ting kring min hals!

Kommer senare att gå in mer grundligt vad varje del betyder men eftersom jag än inte rikigt vet 110 säkert låter jag det vänta!!

Men visst var det vackra saker jag fått haha jag har utan tvekan en go kille här hemma heheh!=)   Nu får det fungera

Följ min blogg med bloglovin
Har kämpat med att få lilla bloggloving att fungera dom senaste dagarna men neeej!
Bara hålla tummarna att det kommer igång nu hehehe!

Jag kommer att svara på alla söta kommentarer senare +att sätta in ett nytt fint inlägg + Visa er vad min söta kille gav mej i går med lite söta bilder oxå så klart hehe!!
Jag har varit väldigt upptagen idag och därför inte hunnit!=(

Tack alla ni som visat intresse för min ny startade blogg DET VÄRMER!


   Vägen till gud-kan du den?

 


Jesus Kristus är Guds Son och världens Frälsare
Gud längtar efter gemenskap med Dig - längtar Du efter gemenskap med Honom? 
Vägen till Gud - kan Du den? Alla människor kan få gemenskap med Gud, tack vare Guds Son Jesus Kristus.
Han ÄR vägen till Gud.

Men hur är det möjligt att få kontakt med Jesus?
På vilket sätt lär man känna Honom?


 

För att finna Gud måste man söka Honom. 
Gud söker Dig, på många olika sätt. 
Hela Guds skapelse vittnar om Hans existens.


Religiöst intresserad är inte alltid samma sak som att vara född på nytt
Till Nikodemus, en religiös ledare, sa Jesus:

Den som inte blir född på nytt kan inte se Guds rike. Joh. 3:3

På samma sätt är det med människor i vår tid. Att enbart vara religiöst intresserad och kunnig är inte alltid detsamma som att vara omvänd och född på nytt.

Jesus: Gå in genom den trånga porten. Ty den port är vid och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går in genom den. Men den port är trång och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den. Matt 7:13,14.
Gud talar till oss alla personligen, på olika sätt
-Texten lånad från Brobyggarna-


Tyckte texten verkligen var bra och ville dela med mej den därför lånade jag den rätt och slätt dom små kommentarerna är inte mina.
- bilden är dock min vill du ha den fråga!
-


   Svaren Frågestund!TUSEN TACK ALLA SOM DELTOG I MIN FRÅGESTUND!
som tack så bjuder jag på en ja en jag bild serilsös som få men ähh man kan it va het då man kör skoter med en hjälm från 1896 hehehehehe !!

Här kommer alla frågor och svar!!!1.I Z Z A H -


    Då nåste jag juh ställa en fråga juh hmm .. klurigt detta men ...

    Vad e det absolut bästa som hänt dej efter du blivit kristen ? (nämn bara en sak)


SVAR:Det absolut bästa är att jag vet att jag aldrig mer kommer må så fruktansvärt
dåligt som jag gjort.-att få må bra utan rädsla att falla tilbaka-
2. jenny -

    hur länge har du bloggat?:)

SVAR:började blogga aktivt på denna blogg den 1a Juli annars har jag haft en annan i ca 3år!
3. Hanna -

    Hey! VArför började du att blogga?


SVAR: Gillar att få sätta min tankar i skrift att få berätta för människor om mitt liv jag lever idag
            +att det är roligt att lära känna nya intressanta människor!4. sara-

    när började du blogga?
    varför?
    favvoglass?
    skostorlek?
    favoritårstid?
SVAR: 1Juli denna blogg ca3år sedan den gammla!
              Ville skriva av mej och nu vill jag berätta om vad jag varit med om och hur det påverkar mitt liv!
             sorbe älskar sorbe             
              38 =(
              Sommaren

5. alexandra

    När hade du dreads?6. [lisa bjernhagen]


    snygg du var i dreads :) hade länge?
SVAR:  Tacck =) =)2009 mars-maj saknar dom fruktansvärt hehe
7. nanny-

    har du något favoritplagg ?


SVAR:Mina rosa mjukis brallor med falmingos  haha ja bor i dom på nätterna skönaste plagget hehe!
             Annars är det en svart vippig klänning med sjärnor och ett svart väst älskar den.


8. Linnéa-

    Vilken är din favoritbakelse på något Café ? :)


SVAR: BLÅBÄRSBAKELSE ååhhhh  mums mums alltid haft den som favorit hehe
9. Egoinas mamma-

    Jag har inte lest innan i din blogg så kanske jag frågar om något jag borde veta? :)
    Vad drömde du om att bli när du blev stor?
    Vad tror du du gör om 10 år?
    Hur många barn önskar du dig?
    Vilken sorts musik gillar du?


SVAR: hhahhehe =)
Designer först var det kläder nu e de smycken haha.
jag tror jag bor vid vattnet i skogen i en stuga och gör smycken.
5faktiskt men kan nöjja mej med en hehe.
så blandat allt från opera till trance.
10 t-

    Hur gammal är du?
    Vad är ditt favoritgodis?
    Vad använder du för tandkräm?
    Hur blev du troende?
    Varför blev du det?
    Var du helt icke troende innan?


SVAR:  24år
               sura godis älskar lösvikt (för mycke)

                det är en ganska lång historia men du kan läsa om det här!

                  För att jag komm till insikt att gud är enomrt verklig och att han kan
                  förändra människors liv för det var det jag fick se efter det så bestämde jag mej att detta
                  var något jag oxå ville skulle hända mej!

                 Nej jag har alltid trott på att gud finns men inte tänk mer på det
                 inte heller gjort något för att ta reda på mer!
 11. t-

    kom på en till :P

    Jag förstår mig inte riktigt på kristna, om gud nu finns, varför hjälper han inte människan? Krig om religioner och sånnt, varför visar han inte sig och säger "jag är gud och så här gick det till" (och förklarar hur jorden skapades och om jesus var hans son osv. Då slipper vi ju krig mellan religioner. Då ser vi ju att det är sant. Varför får han inte slut på svält i fattiga länder? Varför svarar gud inte på böner och hjälper den/dom personerna?

    Vi ska vara troende och trogna gud men vad har han någonsin gjort för oss? Ingenting?

    Och nu till frågan, Hur tycker och tänker du i det här?


SVAR:  gud finns men finns gud finns satan oxå!
              Gud skulle aldrig göra något för att skada oss han älskar oss.
               varför skulle han annars sända sin son för att dö för oss?!
                   varför skulle han göra oss
                              om han ville plåga oss och döda oss!

              Varför det är krig och lidande på jorden är vårat eget fel det är juh vi som krigar dödar
              varandra strider mot guds bud!Det har gjort massor jag har fått såååå mycke sedan jag gav mej till gud mitt liv har
verkligen förändrats till det bättre det mesta har gott som på räls vilkt det inte allas gjorde göre!

Och han hjälper människor hela tiden även än idag så botar jesus människor från blind het,smärtor mm!

Har du någonsin hört utrycket att det starkaste är en bön!
det ligger mycket idet men jag förstår att du undrar!12. ida henriksson -

    om du fick välja vem som helst i hela världen, vem skulle du vilja gifta dig med ? :)


SVAR:
hahaha hummmmm...... äähh ja måste säga johannes min kille han e lite knäpp
            men ja skulle faktiskt inte byta han mot nån annan kille på jorden hehe!
13. Elin -

    Hur kommer det sig att du är troende? och varför är du det?

    Jag är själv inte troende. Men jag respekterar allas åsikter.


SVAR:Tanken om gud har alltid funnits men jag har inte gjort mer än att tänka på de.
             Träffade min kille han blev frälst jag fick verkligen upp ögonen då jag såg
             hur förändrad han blivit och hur hans liv förändrades snabb versonen men du kan läsa mera här!14. Pàaúow -
om du fick välja en person du skulle vilja vara,vem skulle det vara då? och varför?;)
SVAR:
Jag måste vara tråkig och säga JAG mitt liv är inte perfekt jag är verkligen INTE perfekt.
 men jag älskar det endå.
 Jag har gjort en stor förändring bestigit ett enomrt berg mycke kvar men jag skulle verkligen inte vilja byta mitt liv med någon jag börjar bli någon jag verkligen trivs med att vara ....vissa dagar hehehe!; )
Det var roligt att se vilka frågor och funderingar ni har!
 Min blogg är så himla ny så jag kommer återkomma med en till frågestund senare!=)


Började andvända denna blogg på riktigt 1Juli och i går hadde jag VERKLIGEN BESÖKS REKORD det värmer att se att så många tittat in på min blogg!
223 stycken hittade hit hehe!


   Frågestund!


Hej och välkommna till min  blogg!

Min blogg kommer handla om mitt nya liv och om hur det har förändrats dramatiskt
Hur det är att vara troende,om gud  mina tankar och funderingar.
 Även en hel del om mode kläder smycken älskar väskor skor min blandras hund ozzy och mitt liv i största almänhet!

Så för att alla ska få lära känna mej lite bättre är ni välkommna
att ställa  frågor om vad ni vill till
 kl 00 2Juli!!
   Natti Naattii -från min nya blogg!!!


nu ska jag hoppa i säng men visst e izzah duktigt med att fixa min nya söt blogg!!

jajja mensan hehehe!
Kommer att överge min gammla inom kort nu börjar det snart bli dags att flytta in här för gott  mmm hehe!!!

Izzah som donar å pysslar så vackert hihi duktig flicka om ni ser på gästbloggare kan ni läsa mer om henne och vad hon pysslar med hehe!!
TAAAAAAAAAAAAAAAAAACCCKKK IZZZAH!

   IZZAH gästbloggar !

Hej allesammans ! Det e jag som e izzah åh nuh är det så här att jag vill vara den första som gästbloggar i söta Jennys nya blogg. =) kul me gästbloggning.. hehe .. men att i alla fall så e det lilla jag som styrt hennes super duper söta blogg design.. visst e den fin !? Dock så e den inte riktigt klar ännu, men ska arbeta på den lite då åh då, men den liknar juh nåt i alla fall eller har jag fel ? hmmm ...

hmm .. vad ska man egentligen babbala om när man gästbloggar ? hmm .. ja, ni jag vet inte alls vad jag ska skriva mer än att jag har haft en underbar dag idag med min älskling åh hans dotter =) haha ..

Vad ska jag nuh yra om då ? jo jag kan juh faktist ta åh göra lite reklam för mej nuh när jag ändå e inne på hennes blogg =) hehe .. då ska jag börjar göra reklam för:

1. http://izzah.blogg.se - detta e min vanliga blogg som jag självklart tycker att ni ska ta er en titt på. Jag skriver om allt möjligt mellan himmel åh jord. =)

2. http://izzah84.blogspot.com -  detta är min mobilblogg åh det handlar juh mest om vad jag gör eller har gjort åh sånt. åh den tycker jag helt klart att ni oxå ska ta er en titt på ni kommer inte att ångra er. Mycke bilder så titta åh njut ! ;)

3. http://izzah.blogg.se/design - Denna sida är till för dej som e ute efter en blogg design då går det bra att göra direktbeställningar osv. Självklart kostar detta en slant, men jag tycker helt klart att ni ska ta er en titt på denna sida oxå.

hmm .. det va väl allt jag kunde göra reklam för när det gälde mej själv ? hehehe .. ne har fler sidor men vill inte ta upp hela jennys blogg me massa reklam åh detta e dom sidorna jag använder mest ändå så. hehe .. Hoppas ni kollar igenom dessa sidor åh kanske hittar nåt riktigt skojjsigt. Lämna gänra en kommentar så ser jag att ni vart in hos mej ! =)

Ha det bra alla söta bloggare !

I LOVE LIFE ! // IZZAH
   Pics Firma festen


Bästa cheferna i världen helt underbara!
Inte alla som får plugga teori och övningsköra på arbetstid hehe!

Kvällen var ganska lugn dom hadde alla börjat bytt ut ölen mot rom å cola och några andra mindre ja dom såg it goa ut jo den rosa drinken de såg lite söt ut den var juh rosa hehe dock tror jag det belv nått fel med den var nog itne meningen att 4snubbar skulle få en rosa drink hehe!

Men alla var skötsamma och snälla buffen var jätte god lax kött sallad mm gillade potatis salladen eller grantäng kanske det var jaja hehehe!


Vi hadde även med oss några tappra kämpar från öjebyn telefon försäljarna hehe vi var det enda kvinnliga vid bordet eller kanske inte men enda kvinnorna i allfall hehehhehehe!
Korten blev som dom blev men var juh inte min rosa så klart dom inte vart super hoot hehehe!


Sen intog unge herr samuel årets nallebjörns pose hehe
och öjebyn gjorde nån femenin pose hehe hehehe kul hadde vi då hehe!
yheas i am a papparatzziii moahaha!

Sen vände jag mej mot andra sidan bordet men jag fotade karn mittemot före!
 han jag få tag på en jag faktiskt glömt vad han hette men han jobbar i krokarna där jag är SOORRYY ja e dement han hadde iallfall vågat pröva en av dom rosa drinkarna som kom in!


Sen blev samir smyg fotad MOAHAHAH!Sen var det dags för hem färd alla började bli  lite fulla  å stället började fyllas  så jag avslutade allt med en vacker grupp bild på hela gänget ehehehe!
Eftersom jag inte dricker gillar jag inte att umgås med människor som dricker och absolut inte med fulla människor dock var alla lugna och super trevliga men därför att alla drack  blev det en tidig afton hehe!Sen drog jag till kalles och väntade på att söt skulle sjussa hem jag och izzah!
Sen belv det bilfärd träffade papparatziz och poliser med vinden i håret och kameran i högst hugg!
Jag tog ett kort tilbaka på den nyfikna kamera bruden som just knäppt ett på mej och söt å bilen nee bara mej haha hehe!!Johannes tankar å jag snabb fotar hehe   UPPKÖRNING


Tanken var att den skulle varit idag MEN kära körskolan hadde klantat sej å jag fick vemodigt boka en ny tid suck!
Nej nu har den riktiga andeldningen kommit framm körskolan hadde inte gjort något fel bara hållt lite dålig koll den verkliga andelninge var att en person av någon andledning jag inte vet inte gett mej informationen!

Det har tagit mej 2mån och 17körlektioner nu dock 1mån av enbart väntan på den där efterlängtade uppkörningen hehe!
Men men tids chemat var max 3mån så jag spräcker de juh inte dock lite vemodigt 1mån extra för att dom klantat sej bröll!!

Nån annan där ute som längtar så ivrigt som jag hehe!!
hittat massor med fina bil saker rooosa oohh!!


Men så himla kull endå inse 2009-08-11
 då ska jag sitta kl 11göra teorin sen kl 14.45 UPPKÖRNING haha yheapp tog alt på samma dag nu ska de bort fort hehehe ja e så himla ivrig hehe!
   sjuk=(

I går fick jag nått hemskt illamående över mej kän demej supr svag å som att det var 89grader varmt visselige var det 30+!
Årkade inget var så himla svag kände hur febern ökade å nu sitter jag här annan dag samma sak blä!
jag vill till jobbet jobbaa jkännna jwhii träffa nya människor göra nått nyttigt ag vill pluggaa ååhh brööll!
Nu rinner det ur ögonene oxå=( å magen gör ont nneee inge mer jobbigt nu va!!

Ska sätta upp bilderna från firma festen kommer me bilder från när jag å J åkte cabben som nu e sold ( bröl) haha man kan tne tro jag e nykterist då man kollar på bilderna hahaha!

Ne nu ska jag torka mina ögon som rinnger så fruktansvärt!RSS 2.0