IZZAH gästbloggar !

Hej allesammans ! Det e jag som e izzah åh nuh är det så här att jag vill vara den första som gästbloggar i söta Jennys nya blogg. =) kul me gästbloggning.. hehe .. men att i alla fall så e det lilla jag som styrt hennes super duper söta blogg design.. visst e den fin !? Dock så e den inte riktigt klar ännu, men ska arbeta på den lite då åh då, men den liknar juh nåt i alla fall eller har jag fel ? hmmm ...

hmm .. vad ska man egentligen babbala om när man gästbloggar ? hmm .. ja, ni jag vet inte alls vad jag ska skriva mer än att jag har haft en underbar dag idag med min älskling åh hans dotter =) haha ..

Vad ska jag nuh yra om då ? jo jag kan juh faktist ta åh göra lite reklam för mej nuh när jag ändå e inne på hennes blogg =) hehe .. då ska jag börjar göra reklam för:

1. http://izzah.blogg.se - detta e min vanliga blogg som jag självklart tycker att ni ska ta er en titt på. Jag skriver om allt möjligt mellan himmel åh jord. =)

2. http://izzah84.blogspot.com -  detta är min mobilblogg åh det handlar juh mest om vad jag gör eller har gjort åh sånt. åh den tycker jag helt klart att ni oxå ska ta er en titt på ni kommer inte att ångra er. Mycke bilder så titta åh njut ! ;)

3. http://izzah.blogg.se/design - Denna sida är till för dej som e ute efter en blogg design då går det bra att göra direktbeställningar osv. Självklart kostar detta en slant, men jag tycker helt klart att ni ska ta er en titt på denna sida oxå.

hmm .. det va väl allt jag kunde göra reklam för när det gälde mej själv ? hehehe .. ne har fler sidor men vill inte ta upp hela jennys blogg me massa reklam åh detta e dom sidorna jag använder mest ändå så. hehe .. Hoppas ni kollar igenom dessa sidor åh kanske hittar nåt riktigt skojjsigt. Lämna gänra en kommentar så ser jag att ni vart in hos mej ! =)

Ha det bra alla söta bloggare !

I LOVE LIFE ! // IZZAH
Kommentarer
Postat av: I Z Z A H

haha kolla mitt senaste inlägg =)

2009-07-01 @ 23:50:24
URL: http://HTTP://IZZAH.BLOGG.SE
Postat av: J A G D E S I G N A R D I N B L O G G

ja min och pojkens..stör mig så mkt på att mina naglar är av, men dem måste va korta om man ska förlänga dem..hiih

2009-07-07 @ 19:30:03
URL: http://designbyjessica.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Trackback
RSS 2.0