Köp bil få AK-47 på köpet!


Hittade en märklig sjuk notis i dag där det står att en bil handlare i USA  vid namn Max Muller han  har vidtagit fruktansvärda åtgärder bara för att tjäna pengar mitt i bilkrisen!

Så för att locka mer kunde beslöthan sej för att ge varje person som köper en bil en ´´special ebjudande lapp´´värde 3200kr som gäller vid köp av en AK.47 hos lokala vapenhandlare!

Han tyckte det var en stråland ide efter som att ALLA vill juh ha ett vapen i denna onda värld och då vill man naturligt vis ha ´´det coolaste vapnet´´ enligt och enligt  Max Muller var detta en stråladne ide då affäreerna blomstrar och han säljer bilar på rullande band!

Att han bidrar till det ökande våldet och lockar folk med att ge bort ett vapen vars enda uppgift är att slakta massor med människor det berör honom inte det minsta nej han poserar stolt i rysk tv på ett typist´´ jag e så cool med mina vapen´stil där han står glatt med två AK-47 en ciggar i munnen med att par mörka solbrillor att han sen säger till sitt försvar att "Utan vapen är vi undersåtar. Med vapen är vi medborgare." gör saken knappast bättre det stryker bara under vilken makt pengar har på männiksor!
Han säger sjelv att han är medveten om att det är ett skamligt ebjudande men han vill bara sälja bilar!

För i denna mans fal är pengar drivande han såg detta som en genealisk lösning för att hans bilar inte sålde så ha beslötsej för att dra nytta av altl våld och ont som finns i välden dra nytta av människors fruktan!

Hur kan man vra så sjelvlisk att medvetet skeppa ut massor med vapen ut i vemsomhelst händer bara för att han vill sälja bilar vars är hans samvete hans moral?

Men ryktet om honom har spridigt sej och  även  CNN FOX och Al Jazeera har fått upp ögonen för denna sjuka ide.

Massvis med dödskjutningar inträffar dagligen i usa så kritik har han fått att ge människor vapen vid köp av en bil är inget som gått framm obermärkt  MEN vad är det han säger tänker han slut men dessa dummheter nu när han fått sälja sina bilar!?

NEHJ absolut inte han säger att  till nästa år kommer han ha något mycke störe på gång något mycke bättre än någonsin för detta är juh inte första gånger denna galna man säljer vapen och bilar i paket nej sist hadde han en pistol som ingjick.
Han avslutar med att tilägga Det är stort- och ja det har med vapena tt göra.Vi älskar vapen´´ säger han till Times


För er som undrar så går det ej köpa en bil hos Maz och få en AK-47 nej det är som tur är över nu men inte för att han tvingats elelr valt att sluta nej för att dom helt enkelt tog slut.... det säger mycke om hur många vapen han hjälp komma ut på gatorna!!

Jag blir grytm ledsen jag frusterad hur kan någon människa vara såhär här besatt av pengar så driven redo att göra allt för att på pengar för denna man gör allt bara för pengar och visst har usa mång hård lagar på allt och ingeting men till vilken nytta då du kan köpa dej en bil och få ett glänsande mordvapen med i köpet........dags att se över vad som verkligen är viktigt nu USA...... VAKNA!

Kommentarer
Postat av: Eva

Usch, helt sjukt ju! Att man ens kan komma på en sån idé! :-/Angående naglarna så lossnade mina med vanligt medel som man tar bort nagellack med. Fast tog längre tid att ta bort än vanligt nagellack. :)

2009-08-14 @ 14:25:29
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: Erica @ toliveforchrist

Svar: Förstår inte riktigt v a r f ö r du tycker att det är svårt att förmedla det. Om du inte är blyg utan du bara känner att du inte kan förklara det bra muntligt, vad tror du det beror på då? Säger du inte samma saker som du skulle ha skrivit annars?Vad hemskt!!! :/

2009-08-14 @ 18:50:49
URL: http://toliveforchrist.blogg.se/
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

Hej sötnos :-) Förlåt för sent svar! Nu finns den nya bloggdesignen på bloggen. Vore superroligt om du ville kika in och tycka till om den ;-)

2009-08-15 @ 09:42:32
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: I Z Z A H ~ S V A R A R

visst va rickan söt som mc knutte hehe .. =)

2009-08-15 @ 11:07:16
URL: http://HTTP://IZZAH.BLOGG.SE
Postat av: Anonym

va trevligt :)hur mår du

2009-08-15 @ 13:20:59
URL: http://katrinc.blogg.se/
Postat av: Ävelicious

Nu har jag ny blogg och det är den här :)

Ses där!

kram

2009-08-16 @ 00:23:17
URL: http://evelinahedberg.devote.seKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Trackback
RSS 2.0