Jag gjick fel

Det var längesedan jag bloggade ,lusten har inte funnits där helt enkelt.
Att vara kristen och gå skola måste jag säga inte är lätt,man är som ett litet ufo,man ser saker adnra inte ser,man känner saker andra inte kännerk det sliter i en det gör ont,och iblnad så glömmer man och det tar över en del av en det inte får.Omedvetet slingrar sej det värdlsiga in i mitt liv igen jag trodde jag var på min vakt men jag sov med ena ögat.

Att bara vilja älska i en värd som bara hatar ,att vara ödmjuk förstående och få tillbaka hat misstankar svartjuka mm nedbrytande om man inte ber om man inte ständigt fyller på allt det underbara andliga.Att inte ha någon kontakt med andra kristna är något som jag också kan tro var en bidragande faktor,adlrig lämmnade jag min tro men jag levde inte rätt mitt hjärta belv hårt.
I går belv det nog och jag blev överöst av en fruktansvärd känsla en käsnla jag inte känt sen jag började vanda med herren,jag belv liv rädd,chockad,det belv ett rejätl uppvaknadne för mej,jag bheövde rusakas om,jag insåg att jag under denna långa blogg paous faktist vandra väldigt fel och satt mej i bön.
PÅ några minuter så kände ja hur jag blev varm hur allt det tunga försvann hur min älskade herre förlät mej för att jag än en gång vandra snett ,hur han älskar mej fastän jag inte alls förjänar det,hur han alltid funnits och finns där för mej fastän jag inte alls förtjänar de.


JESUS:Ty var och en som ber, han får, och den som söker, han finner, och för den som bultar skall dörren öppnas.
Finns det bland er någon far som skulle ge sin son en orm när han ber om en fisk, eller en skorpion när han ber om ett ägg?
Om ni som är onda förstår att ge era barn goda gåvor, hur mycket mer skall då inte er Fader i himlen ge den helige Ande åt dem som ber honom?" Lukas 11:9-13

För vad har jag att ge till någon så underbar och fantastk,mitt liv det är allt och inte är det mycke men det är precis det jag gör ,jag lägger mitt liv i herrens händer och låter hans vilja ske,då vet jag att det kommer bli ett fantstistk välåmende liv=).

Jesus är underbar och jag är honom evight tacksam jag kommer nu var mer bedjand mer uppmärksam mer på min vakt och med en hel del mera erfarnhet som jag helt enkelt var tvungen att skaffa mej sjelv, av hur det är att var kristen i en okristen gemenskap och i ett okristet land.

 


(jag kommer att svara på alla underbar fantastiska kommentarer jag fått ,under den långa tidne jag varit borta senare,TACK för att ni väntat på mej Jag älskar er)

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad härligt att du är tillbaka. Visst kan det vara svårt många gånger, speciellt när man är nyfrälst, att gå på den rätta vägen.- Så mycket som sliter i en och så mycket annat som lockar. Som du säger också, ute i "världen" är dte inte alltis så enkelt för oss kristna. Tänk då vad underbart att vi får knäppa våra händer och be om förlåtelse och hämta ny kraft hos honom som aldrig överger oss. Som på bilden du visar så är han nog glad över att ha fått ta dig= ett förlprat får , i famnen igen. Fortsätt be och jag ska be för dig med och du ska se att det "mörka" håller sig på avständ. Önskar dig allt gott och Blessings och kramar från MariaSvar: Jag mår bra nu,opererade foten i slutet av jan (se i bloggen) men hoppas på att börja jobba 1 april igen. Det börjar bli lite för långsamt att gå hemma nu. Saknar också den sociala biten på jobbet. Oj, det blev en lång kommentar...

2010-03-20 @ 20:12:21
URL: http://haggqvistmedq.blogg.se/
Postat av: Andréa

Sv: Haha, några paljetter var lösa på min med faktiskt :D Men det fick gå ändå, jag gillade den så mycket.

2010-03-21 @ 14:48:03
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: johannes

Åh vad fint skrivet Jenny för Jesus är juh vägen sanningen och livet, amen

2010-03-21 @ 14:58:57
Postat av: Sara

His love is everlasting. Fint skrivet av dig. Ta hand om dig!!

2010-04-30 @ 17:34:23
URL: http://saraliicious.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Trackback
RSS 2.0