Konst glas lampor

Glas och plast e lite va mina svagheter men snirklar där har ni min största svaghet älskar snirklar runda rörliga kvinnligt magiskt vakcert hehehe=)!

Så dessa konstglas fånga minstagt mina ögon sådär vackra gemonskinliga knalliga tokiga !


En golv lampa!


Helt otroligt vackert så eget så udda me like!

   Tillbaka till bloggvärlden


Har varit borta från allt bloggande så länge nu men eftersom jag flyttat har jag inte lyckats styra internet föränns nu!
Tack alla sötnosar som inte lämmnat mej och nu ska jag ta tagi min söt blogg igen  WWIII hehe!!

I dag hadde man kort dag 2lektioner sen slänge jag i mej lunchen å wroomma iväg til bibblan fråga frågor om man får hänga ut hur man gör mm inte tå mej då men men nån annan hehehe sen betla jag min försening på min bok jag typ nästan äger haft den så länge hehe !
Fixade adress ändring med och nu har man nyss kastat in en tvätt och väntar på att daniel ska komma och hjälpa mej med min tavla jag uppenbarligen sabbat en aning i går å ja då jag nu började på den för 1år sedan haha bheöver juh expert help så man får juh utnyttja att man har lite kontakter hehehe=)!
För örvrigt så har jag träffat dom mest underbara människorna genom skola söta glada spralliga scharm troll som jag bara älskar att umgås med vi ahr alltid så himla kul å adlrig hadde vi träffats om det inte var för skolan haha!
Så kul att så olika människor kan klicka så bra =) har gjort galna upptåg tilsammans dom senste helgerna gissa om att man e helt slut i kroppen 2 födelsedagar idag e oxå en iofsej men idag e de slapp freda pallar inte en till crazy helg från freda till sönda hehe!

Nej bio styra tavla i morrn yhaaa då e de ´familjen´´ jag sak härja med inte kan jag hålla mej borta en hel helg från dom det blir no bowling hehe!!

Ne nu ska jag styra mej lite och bara slappa tills min bild lärare kommer och undervisar mej haha humm kanske rättare sagt räddar min tavla från en säker undergång att dra ett fett sträck över den i går var en smart plan tyckte jag men men jag hejda mej hehehe!!

Jag kommer svara på kommentarer snart !!

 

   soorryy

FÖLÅÅTT!
jag har inte skrivit på länge mycke har hänt ja massor har faktiskt hänt dom senaste veckorna!
Massor me dbuuusss hehehehehehe !

Har blandannat flyttat blivit singel skaffat mej en underbar umgängeskrets  som jag bara LÖÖVE  och har inget internet så därför har jag inte kunnat skriva av mej!
Men det ska lösa sej i dagarna då ska jag ge er en rejäl uppdate och massor med bilder hehehe!!

Nej nu ska jag dra till bussen min bil starta inte i morse sen sak vi gå och hälsa på emil på jobbet och kolla in snö smycke katalogen han ringde å tjatade om att jag och merli skulle kolla i hehe !

Sen blir det film mys med daniel merli å ja säkert nån mer stakkare man e så himal sliten nu då varje helg e en virvel vind  av galna upptåg!!

å ja jag mår faktiskt vädligt väldigt bra men visst de river lite här å där å nu får gud allt komma me dlimm tuben hjärtat e lite skadat hehehehe

LOVE U BABES=)

RSS 2.0