Midsommar helgen =)


I går började midsommarkonferansen i Arnemark=) tycker det e så sjukt roligt att få fira midsommar med lite andlighet=).Före jag och min vän for dit besökte jag min mor och solade lite,söt som hon är gav hon mej en jätte fin bukett med rosor i alla möjliga färger..=)
I arnemark var det ett gigantiskt tält för de vuxna och ungdommar och ett lite mindre tält för barnen, i det tältet var det mycke tjo och tjim man rikigt hörde långa vägar hur barnen skrattade =)...fantastiskt tyckte jag hehe.
Vi får dit en snabbis lyssnade på lite musik och på en man som berättade ,dock kände jag inte det där speciella så man abra ville lyssna mer,utan snarare så slutade jag lyssna.Men så är det juh vissa upfattar man som helt fantastiska talare och andra tilltalar inte lika mycke.Men jag njöt för fullt av gemenskapen och det vackra vädret.
Sen belv det att hälsa på hos min vänninas mamma hon hade bakat en enomrt god  kladdkak med gärdde och jordgubbar,den var hel sagolig och inte nog med de serverade hon melon mmm jjag älskar melon=).

Jag önskar mer människor kunde förstå att en högtid inte bheöver innebära fylla och att man faktiskt har mycket roligare och mår bättre utan alkohol.Men hur lätt är det att inse i dagens sammhäle där det är en naturlig del av det sociala livet ,att supa sej full vajre stoghelg...och är du nykter ja men hallå då msåte det var något alvarligt fel å dej!

I dag blir det att fara dit igen och hållas tummarna att det blir bättre denna gång=) om inte annat så kan man surra med någon intressant person där borta ,för sådana finns det alltid=)

Konferansen pågår tilloch med sönda så har du vägarna förbi Arnemark delta!

25-27 Juni Midsommarkonferens
Midsommardagen
09.30 Morgonbön, 11.00 Gudstjänst, insamling "Arnemarksgåvan",
15.00 Familjefest, 18.00 Kvällsmöte, 21.00 Konsert med Golden Resurrection/
Rain xeed, inträde 60 kr. Efteråt midsommarnattscafé.
Söndag
09.30 Morgonbön, 11.00 Gudstjänst
   Inre frid!


Läste en fantastisk artikel i nyaste nummret av FLAMMOR, den handlar om det vi alla söker före vi finner gud Inre frid.
Jag tänker nu återge artikel så ni också kan ta del av den.Vi har hög standard och välstånd i vårt land.Trots det saknas något väsentligt hos människor,nämligen inre frid.
Det kan inte köpas utan kan endast skänkas av Gud genom nåd genom sin son Jesus .


Jesus har försonat dej med gud då han dog på korset där han tog på sej din och hela världens synder.
Du är högt älskad av honom,oavsett vad du gjort tidigare i ditt liv,så vänta inte längre.
Låt det ske NU!
Det är inget som är svårt eller krångligt...=)

Du kan be denna bön !!

JESUS,förlåt mig för alla mina synder och rädda min själ.Jag vänder om från mina synder och ber Dig komma in i mitt hjärta och bli Herre i mitt liv för nu överlämmnar jag mej till DEJ.TACK för att Du hör min bön och räddar min själ.
AMEN


Efter att du fattat beslutet att bli kristen vill vi ge dej några riktlinjer att följa som kan hjälpa Dig i ditt nya kristna liv.
  • Be dagligen(Luk.18:8)
  • Läs bibeln varje dag (Apg17:11)
  • Bekänn att Du nu har jesus som din herre (Matt10:32)
  • Sök kontakt med någon kristen som kan vägleda dig vidare till någon kristen församling (Hebr10:25)

Jag hoppas denna artikel kan hjälpa någon till ett bättre liv=)
   Varför vänta?

Hejsan!
Blev tipsad om ett otroligt starkt och vackert klipp av Sara som jag bara blev tvungen att sprida vidare!
Jag grät när jag såg detta klipp för att jag kände igen mej sjelv så enomrt mycke i det.Jag minns hur enomrt hopplöst och fruktansvärt olidligt mitt liv faktiskt kändes före jesus kom in i mitt liv.

Alla har vi nog känt hur hopplöst och orätvist livet kan vara i bland,vissa har funderat på att ge upp.Andra lever bara i ett evight sökande.Kanske känner att det finns inget slut på alla orätvisor och att den där smärtan som bara växer innuti den kommer adlrig ta slut.Alla barn som lider varje dag.alla orättvisor.Allt dåligt som lockar alla misstag alla sne steg alla lätta  vägar som verkade så himla bra men som bara belv så himla fel.Alla världens hemska ideal,var så se ut så,för fet för smal.Umgås med den inte den gör så inte så.Allt ont och hatiskt som bara trycker på .Att det där mörka hemska alla tankar och känslor som bara översvämmar all glädje och äter upp varje uns av hopp..att dom bara blir för tunga att bära..att det finns inget hopp längre..att allt bara skiftar i svart och vitt.
Men där har alla som tänk den tanken  fel.
ALLA kan vi bli räddade, och förlåtna och det finns hopp

....det finns en som kan ta allt tungt allt jobbigt och kasta det långt långt bort.Och blåsa liv i allt som bara var svart och vitt..låta det glittra i alla regnbågens färger...
Tro mej jag vet=)..i mitt inre bubblar allt i alla regnbågens färger...=) men engång i tiden var det mest bara svart och askgrått....=(...

Det finns en dörr som bara väntar på att bli öppnad,på andra sidan finns det en sådan enorm glädje så stor och mäktig att du omöjligt  kan föreställa dej hur fantastisk den är...
Varför vänta...snart kanske det är försent?

Klicka på någon av mina länkar och läs jag lovar att vilken länk du än klickar in på kommer du få en intressant läsning=)

   Aaron Shust - Matchless


Son of a Man, Great I am, King of heaven,
son of god, you hold the measure of my days
Holy Lamb, spotless Lamb, You are worthy, I am not
Before Your throne I stand amazed

Every tongue confess and every knee will bow

To Jesus Christ the Lord forever, hear our praises now

Your name is matchless, Your name is priceless

Your name means more than i could know
You're so far above me, the way that you love me
goes further than any love could go

Wonderful Counselor, Root of David, morning star

you are the way, the truth, the life
lion of the tribe of judah, Mighty god is who you are
The only perfect sacrifice

In your name you took the blind man and you gave him back his sight

In your name you took the dead man and you brought him back to life
In your name you took this prisoner and you opened up the doors
And I will sing before your throne forever more
RSS 2.0