Underbara Kommentarer

Oj jag vet inte vad jag ska säga haha skriva nästan så många fina kommentarer visst brukar jag få kommentarer Men!!
Inte sånna här jag är jätte rörd och enortm tacksam tack alla ni som hittat hit och tack alla ni som tipsat folk kors å tvärs jag älskar er ni  har verkligen gjort min vekca mitt år hahaha tack!
Och nu har jag skickat mail till alla som inte hadde en blogg att  skriva till jag bara måste få tacka alla!

Jag vill verkligen nå ut till människor och när jag fick chansen med sofies mode tackade jag sjelvklart ja, men jag trodde jag skulle få hemskt många hataiska dömmande oförstående kommentarer det räknade jag med men inte ett enda,,,utan bara fina rörande kärleks fulla !

Hur kan ni andra som läser inte förstå vad ni går miste om det finns inget annat som kan få er att känna er hela rena fylld av kärlek ingen har skrivit till mej med avund eller varit skepriska rättat till mej INGEN utan bara kärlek och lyckönskingar bara hälsat mej välkommen tagit emot mej med öppna armar och sagt välkommen och varit glada för min skull!!


Jag var blind men nu nu ser jag och jag önskar alla andra kundet det me d det finns fölåtelse jag ör ett levande bevis på att du kan ha levt hårt totalt av värden och endå älskar gud dej och han vill fölåta dej...han vill du ska må bra att du ska vara fylld av kärlek  att inget ska tynga dej att du ska sväva framm och att du adlrig mer ska låta det tunga komma över dig igen....

så vad väntar du på?
.....ta jesus hand...
............han leder dej rätt...
..jag lovar....jag vet ....
han skulle adlrig ljuga för dig....
..adlrig lura dej......
..adlrig göra dej illa..
.adlrig svika dej......
..han älskar dej.... på rikigt sådär som bara han kan..

..och han vill hjälpa dej att få det underbarare än du någonsin kunnat föreställa dej
visst kommer det bli svårt och jobbigt i bland men litar du bara på honnom så kommer du ta dej igenom det..
..för han sviker adlrig ......och han kommer hjälpa dej över varje hinder  och adlrig sätta upp högre hus än du kan klättra över...för han älskar dej!

Se en snabb ÄRLIG blick över ditt liv!
svara ärligt!KÄNNER DU ATT NÅGOT SAKNAS I DITT LIV?Sök gud han söker dej!


   Jag på Aftonbladets Hemsida!

(Klicka på bilderna för att komma till artikeln)

 

Jag fattar fortfarande inte att jag var med i sofies mode och nu e man med på aftonbladets första sida det är helt otoligt hehe !

I går när jag vari i luleå fick jag en hel del blickar och denna gång visste jag att dom där blockarna var INTE för att jag gjort något idiotiskt utan kanske för att dom sett mej i tidningen kändes super konstigt hehe vad ska man göra då haha!

 

Har fått en hel del förfrågningar om att fara och tala inför människor jag är verkligen inte en sån som känner mej säker och trygg med att stå och prata inför en grupp människor!

Men samtidigt är de här vad jag vill jag vill nå ut till alla å hur ska de gå till om man inte kan ställa sej inför en grupp och prata!?

Jag vill prata med ungdommar jag tänker itne låta mina rädslor och osäkerheter stå ivägen för att nå ut och berätta om gud han kommer vara där och hjälpa mej att putta bort allt som kan stå ivägen!

 

Så när och hur det är det ingen som vet ska ta och tänka igenom det här och göra det som gud vill oavsett vad jag nu känner för det då blir det rätt haha=)!!

 

Nu sk jag iväg och tanka sen kommer jag svara på alla super fina värmande kommentarer jag fått tack ni e så himla underbara ni har verkligen gjort mej glad =)!

 

 

   Rocking start

Yhap snart har en v gått av skolstarten!
Lekt massor med lekar lärt känna några pers här å där men alla namn ååhh alla namn å ansikten hehe redan glömt hälften haha men de har vi alla gjort man har surrat me doflk i en v å fortfarande frågar vi vad den andra heter hehe men stömmningen eså himla härlig alla e alvarliga när det gäller lektioner plugga betyg men sen e alla bara vanliga inget 14bast hävda sej ja e så cooll ja skiter i allt attityd visst vissa har säkert de men inte dom jag lärt känna inte vad jag sett hitlis känn super!

Vi e juh bara 3pers i min klass men under dagarna har man juh lärt känna folk från musik inriktingen å sammhäls konst mm å i morrn e de på rikigt då börjar pluggandet gjorde schema idag hehe!!

Å nästa vekca ja då lär man känna ÄÄNNUU MER NYTT ROLIGT FOLK å i alla ålldrar från ala hål å kanter hehe hitils har jag bara lyckats få nos om EN kristen på skolan haha men va då de e juh 800till elver dä så de fins mer jag måste bara ta på mej nån stor lapp eller upplysa ltie människor så komer no nån framm haha dock kanske man inte gör det första dan hej jag heter jenny fin hår du jag e kristen föresten hehe men ja e juh som en iller ivirig på att börja plugga ivirf på att träffa nytt folk på allt!!

jag stormtrivs fast dock har jag rå ågren för att jag gjick em dpå att kö idrott med emil som till val JAG VILL IITTTTTT men men han tog juh konst atalje för min skull så jag fick offra mej han gör nått jag älskar å jag gör nått han brinner för så vi båda kommer no få kul i allfall hehehehe" sen ska man då testa nå is bana med bil rally ja ja vet it vad ja gjick med på attt gö i vinter me han sen var de nå annt fågelskådning som ja belv skräck slagen då jag trodde jag tagit med som tillval tur att jag INTE gjort de hehe!!

Tog i allfall Sv Ma No So Eng Konst Idrott Hälsa nånting tänkte dra en livs nånting me men ja årk it läsa 400+ timmar 369blir bra hehe!

Nästa år blir de juh samma men med religon och historia sen inte idrott of cårs hehe
   Jag i Sofies Mode I DAG

Fatta konstigt det känns att sej sej sjelv i en tidning helt sjukt att massor med männskor kan se mej där i tidningen haha lilla enkla pitebon!


Det känns enomrt härligt att få göra en sånn här trosbekänelse att bara få printa ut till alla vad gud gjort för mej underbart helt underbart!
Texten blev lite tokig här å där men minna kan juh inte läsa mina tankar och jag är juh ingen jornalist så det belv super bra endå det viktigaste komm verkligen fram att jag har genomgott en enorm förändring!
 Att budskapet kommer framm ut till alla jag e så himla nöjd och glad över det!

Tack Minna för att du kontaktade mej och ringde idag och berättade NU E DEN UTE och tack TILL FOTOGRAFEN du var en underbart trevlig och super glad fotograf! 

 MISSEN ÄR ATT DOM SKREV FEL ADRESS TILL MIN BLOGG !
hoppas människor hittar hit i allfall=)!


   Första skodagen


happ så var den avklarad hehe!
Börjad ejuh super gjick från bilden tänkte bara på vars den där aulan nu kan vara humm så OJ vars stälde jag bildenb ö..hhhhh NEEHJJ INTE BILDEN OXÅ AULA OCH BIL BORTA !!!

Gjick in satt mej ned i soffan suckade kollade på alal folk så mitt frammför mej en stor skylt med pilar AULA aahhhh snippa dit skrattade lite för mej sjelv då jag såg aulan som ti gjicik missa gjick in!
Satt mej prydligt i mitten å så swhis wshiisss  18åringar överallt från al hål å kanter   men va i hela friden tänkte jag ska ala dom här gå samma som mej(NEEHJJJ DOM BARA SKRIKER SKRÄNAR LEVER OM RO JAG BEHÖVER PLUGG RO) sen belv det överfullt utom där jag satt haha där vågade sej ingen ens komma nära nej nej där satt jag i mitten ensammen enda leddiga patserna brevid mej ingen annanstans å endå vågade dom små live inte sätta sej hehe jaa så klart ålder ger juh status hehehe!

På tal om åldern låg jag i top5 utan tvekan såg en gammal klass kompis och nån annan kändis så äldst e jag inte men ack man ligger juh inte yngst med hästlängder i all fall!

Lyssnade på uppropet och till min chock 3PERS 3PERS GÅR I MIN KLASS whatt jag e brud en snubbe som inte komm  en magnus tror ja de var men han belv ersatt med en annan en simon ingen sett röken av han e men dom äldre fick vi höra jaja jag och bruden surrade på hon presetenrade mej för sina korriodrs polare 3 musik elver över en fika i solen hehe berättade om att hone lapp och kan joika coolt tyckte jag vi lurade nån tjej från södra sverige att i pite bor ALLA i iglos på vintern och att de skulle minsann hon med SKRÄCK visade hon med hela kroppen VA PÅ RIKTIGT näää ja bara skojja hehe belv svaret!!

Se flöt hela dagen på fixa mej ett skåp gjick nån sorts förvirrande rundvandring vänta de 30min på att kolla in bibblands bokningsystem exakr lika dant som när gjick årskurs 5 ahah å detta är en folkhögskola tur att jag inte ska låna böcker där hahah!!

I morgon e de lära känna dag hehe TÄVLING OHH PEPPAD PEEPPPADD
GAMMEL FARMOR GONNA KICK ASS mohahahaha!!

Ska fixa mej ett lösen till datorn sen i vekcan då kan jag börja blogga därifrån skolan haha kanske bra med tanke på hur lite jag bloggar nu men de e så mycke som hände ri mitt liv nu kökortet skolan ja mycke hehe"

Å givetvis har man shoppat lite söta Skol saker ohh yhaa ohh yhaa!!!!

Mina pennor var JUMBOOO skit söta rejäla neon färgade I LOVE IT!


sÖTASTE rosa princess pennskrinet super stort jätte sött rymligt och blinigt älskar de ehehe!
Köpte lite nyttigt oxå memmo lappar avlånga för att sticka in i böckerna PERFEKT!

å ALLT E ROSA haha jaaa ja gillar rosa skarpt ehehe tror detta kommer bli underbara 6mån hehe=)!

   Grattis Älskling!

På 27års dagens min prins=)!
Idag blir det tårta och massa mys i visträsk söt fick tårta på sägen i morse + ett par skor+ xbox live points(ni som itne vet vad det är dont hehe) av mej!

Her upp bilder sen nu e de dags att bege oss till visträsk!!

   Gud ger mej hopp!(snatta inte bilder från bloggen utan lov)
   Swinging Photos♥♥

I går bar det av på foto tripp med Izzah anelunds egna star fotograf =)!
Kom och hämtade upp henne i mitt vrålåk och glädjen var enorm hehe!
Vi var på g till mitt hemliga ställe men vi tog en sväng in på Djupviken istället.........!'


                   SWIIIIIIIIIIIIIIIINNNGGG IIITTTT!
Att gunga och fota är verkligen ingen lek ahahaha!
Ni ser vilken faslig hastighet izzah höl ojoj hehe!

   ♥Princess Nails♥

My pretty Pink Girly Princess Bling Nails=)


Mycke mer neoniga i verkligheten I LOVE THEM hahahaha!!

roosaaa söta nätta blingiga ohh babyy haha ja sorry ja e på vidigr svävande humör så glad så GLAADD hhaha!

   Blåbärsjakt del 2

Har inte bloggat på länge nej jag har helt enkelt fastnat med ena handen på kameran och fötterna i bilden haha för det enda jag gjort sen jag fick semester e fota å köra bil hehe!
Idag ska jag lägga upp ett gäng bild inlägg komer bli många
hehe!!

Jag och sötast var i helgen och plockade blåbär gillade itne plocka biten men allat annat hehehe!
Vi var super hungriga och tänka käka men då började det spö regna då kom vi på att vi såg ett något pimpat älg torn längst vägen så vi kutade dit och satt där sen under tak ocg grillade hamburgare mm mm mm det var dom goaste jag ättit på evigheter hehe!
Offfkårs hadde jag mina neon rosa plast talrikar och myggar med mej hehe det är ett måste då man vistas i skogen att dom sen matchar nagellack var ett stort pluss hehe!
Hadde även med mej gula plastbestick jag gillar plast sten hårt det e skit snyggt hehe!Så var det skörde då ja vi fick enomrt mycke blåbär nu ska vi håla hårt i vårat hemaga lilla ställe hehehe blev fulla hinken då vi var färdiga =)!
Fast det var hemstk att bli så himla blå hahaha men ack vad det var värt de!
Fick fulla ena frysfacket sen gav vi bort massor till johannes mor och far!
Har även vin bär i ett annat fack hihihih jag älskar bär och att baka så vänta bara hehe!

Vi hittade massa skyltar på vår roadtrip vi råkade kröa mit ti skogen på nån skumm väg där det var förbjudet dokc så han jag itne knäppa den skylten då vi lixzom for förbiden bakifrån hahahaha !
När man ser en älg skylt I ett bostads område då känner man att detta är norrland på riktigt hehehe jag har adlrig sett det förr såhär nära hus hahahaha!

Sen drog de juh på väg hemmåt när vi brummad epå vägen elelr jag körde så skrek johannes för en gåns skul till kolla VAAAAAAAAAAAA värsta solnedgången så jag svängde av vägen och snavade plumsade skuttade i risk å skog å myr å sand bara för att få en fin bild belv massor så jag hevar bar aupp 3 hehe vet itne om det belv dombästa men jag ahdde 70å välja på så jag årka it hehehe!

BLOGGEN SABBAR BILDERNA kopiöst men men thats life ska he upp dom på pixbox senare!!
Nu ska jag iväg och tanka puman sen kanske jag lägger upp lite mer bilder=)!

   Min helg i bilder!

I fredas var det sista dagen på jobbet *brööööööööööööööööl* så nu e de en v ledigt sen skola igen men ääh känns underbart att få slappa å köra bil konstant i en v nu LÖÖVLY men dock så kommer jag saknar pojkarna lite endå haha mm LITE..... hehehe!!
Så i fredas blev det tårtkalas bjöd på en princess tårta gillar INTE marsipan men innheållet så why not det var då mycke upskattat lyx fredas fika juh!


har börjat lära mej söts kamera nu men jag sörjer min liga mycke än å ja den e än borta 2mån nu!

Sen så drog jag och söt på en tripp till fårön hittade värdens vackraste fika ställen men jag glömde kameran men ska dit senare och fota hehe!!

Lördas drog vi iväg på bärjakt nr 1 for iväg på ett hemligt ställe och hittade masssoor med bär har fulla ena kylfacket nu med blåbär fast jag stäldes inför ett grytm svårt val på bilfärden!
Att köra puman eller at fota den grytm fina naturen jag vela men tillslut blev det fota *det sved i den nya kökortsägarens hjärta* men men amazing bilder blev det!

Vi såg ut som riktiga bärplockare hehe med hinkar och lyriska ögon så fort ett bär var i sikte hehehe!!
Här kommer några av mina 155bilder fån i lördas=) hehehe!

Eftersom detta inte är en fotoblogg får ni ytterst få bilder men vill ni att jag ska börja ge er mera av det goda säg till jag har ett muntert bild förråd som fylls på varje dag hehe!!


Snygging i sina blåbärd plocka/målar/byggar brallor och bär plockarn som vi sen dumpade resna bär sög så det blev enbart för hand sen!

När vi var på g hemm såg söt nått som rörde sej i buskarna ORM tänkte vi men nej en skit söt groda med ränder på bakbenet skkkiiiiiiiiiiiiiiit sööööt ville ta hem den men ack den hoppade svan hopp från min hand rakt ner i riset igen hehe!


Söt gasade på men jag lyckades endå knäppa denna skit snygga bild älskar norrland!

På tal om norrland vi svängde in efter en micro väg med super tät skog mitt i allt ser jag en stol ligga vid sidan av vägen det var verkligen super vacker där inne i den täta skogen solen tog sej knappt in hehe!

På g hem så såg jag värdens vackraste ljus på himlen jag gall skrek i bilen stanna stanna men icket så jag fotade x antal bilde i farten detta belv super fint kolla så enomrt vackert så solen går ned och molnen och allt lyses upp så himla vacker ni skulel ha varit där det var magiskt!

Nu är har jag massor mer bilder från i kvell (sönda) men batteriet dog (ljust efter jag tagit vad jag tror e mitt livs finaste bilder) så nu e det på laddning kommer lägga upp dom i morgon istället klockan e juh trots allt 23.47 hahaha!!


Tack gode gud för en så underbar vacker dag och oförglömliga minnen!


   Köp bil få AK-47 på köpet!


Hittade en märklig sjuk notis i dag där det står att en bil handlare i USA  vid namn Max Muller han  har vidtagit fruktansvärda åtgärder bara för att tjäna pengar mitt i bilkrisen!

Så för att locka mer kunde beslöthan sej för att ge varje person som köper en bil en ´´special ebjudande lapp´´värde 3200kr som gäller vid köp av en AK.47 hos lokala vapenhandlare!

Han tyckte det var en stråland ide efter som att ALLA vill juh ha ett vapen i denna onda värld och då vill man naturligt vis ha ´´det coolaste vapnet´´ enligt och enligt  Max Muller var detta en stråladne ide då affäreerna blomstrar och han säljer bilar på rullande band!

Att han bidrar till det ökande våldet och lockar folk med att ge bort ett vapen vars enda uppgift är att slakta massor med människor det berör honom inte det minsta nej han poserar stolt i rysk tv på ett typist´´ jag e så cool med mina vapen´stil där han står glatt med två AK-47 en ciggar i munnen med att par mörka solbrillor att han sen säger till sitt försvar att "Utan vapen är vi undersåtar. Med vapen är vi medborgare." gör saken knappast bättre det stryker bara under vilken makt pengar har på männiksor!
Han säger sjelv att han är medveten om att det är ett skamligt ebjudande men han vill bara sälja bilar!

För i denna mans fal är pengar drivande han såg detta som en genealisk lösning för att hans bilar inte sålde så ha beslötsej för att dra nytta av altl våld och ont som finns i välden dra nytta av människors fruktan!

Hur kan man vra så sjelvlisk att medvetet skeppa ut massor med vapen ut i vemsomhelst händer bara för att han vill sälja bilar vars är hans samvete hans moral?

Men ryktet om honom har spridigt sej och  även  CNN FOX och Al Jazeera har fått upp ögonen för denna sjuka ide.

Massvis med dödskjutningar inträffar dagligen i usa så kritik har han fått att ge människor vapen vid köp av en bil är inget som gått framm obermärkt  MEN vad är det han säger tänker han slut men dessa dummheter nu när han fått sälja sina bilar!?

NEHJ absolut inte han säger att  till nästa år kommer han ha något mycke störe på gång något mycke bättre än någonsin för detta är juh inte första gånger denna galna man säljer vapen och bilar i paket nej sist hadde han en pistol som ingjick.
Han avslutar med att tilägga Det är stort- och ja det har med vapena tt göra.Vi älskar vapen´´ säger han till Times


För er som undrar så går det ej köpa en bil hos Maz och få en AK-47 nej det är som tur är över nu men inte för att han tvingats elelr valt att sluta nej för att dom helt enkelt tog slut.... det säger mycke om hur många vapen han hjälp komma ut på gatorna!!

Jag blir grytm ledsen jag frusterad hur kan någon människa vara såhär här besatt av pengar så driven redo att göra allt för att på pengar för denna man gör allt bara för pengar och visst har usa mång hård lagar på allt och ingeting men till vilken nytta då du kan köpa dej en bil och få ett glänsande mordvapen med i köpet........dags att se över vad som verkligen är viktigt nu USA...... VAKNA!

   FICK KÖRKORTET!


(bild izzah)
I dag hade jag uppkörning+ teori å vet  ni vad jag fixa de yhaaaa ååhh det e så himla läskigt att köra första gången oohhhhhhh man e så himla osäker eller rädd snarare för att krocka eller nå haha så super försikigt har jag varit å det kommer jag faktistk va i 2år till tänker verkligen INTE tappa de nu jag har kämpat så sjutk hårt för de här pluggat vajre dag flera timmar hehe!!

Men att köra helt sjelv åååh så himla ovant hehe men å andra sidan jag har inte haft mitt kökort ens i 24h än så vad ska jag ens säga hehe!

Hadde bästa uppkönrings gubbe lugn å snäll tyst hehe å ja som tjatade har jag klarat de har jag klarat de så när vi tillslut står still på parkeringen där vi startade -

-JAA MEN HUR GJICK DE ,GJICK DE BRA?
-JA DET GJICK JÄTTE BRA
- FICK JA KÖRKORTET
-JA NU HAR DU KÖRKORT
-VAA HAR JA ÅÅHH HEHE !(nära gråt där hehe)Sen drog jag iväg med dady  fick presenter av mamma en miranda nalle(som jag sammlar på) och en miranda nyckel ring åååhh till bilnycklrna ska fota nallen senn  ehehe!
Av dady fick jag en full tank och att han ska fixa instrument beyslnungen på pärlan på nån verkstad det e INTE illa de särkslit inte för mej som e så pank nu så de gör ont !

Dady styrde upp och fixade min bil åså å hämta izzah och bebis sen for vi på en lugn hhaha road trip genom spöregn och åskil undersökte djupviken lite drog raggen med raggar mercan hahahaha passade på att betrakta bilar i typ nån min haha sen for vill till öjebyn kollade vars en ska flytta in senare och izzah som hadde kameran med sej fick fota massa fina bilder från kyrkbyn och annt sött!!

Ozzy var helt underbart han låg och mös i baksätet hela tiden min lilla prins!

Nästa gång ska jag snappa med mej kameran oxå så underbart att kunna fara och ta kort vars man vill kunna bestämma att nä nu ska jag fa till ume å bara fa inte kolla busa eller tjata på nån!=)

Här får ni ett smak prov resten hittar ni i hennes blogg!

Så alla korten e tagna av henne!
Izzah var minsann en tapper kvinna att våga åka med mej bara några h efter jag fått de ne lugn som en fil bunke satt hon där å fotade hahahahhaha!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH FATTA JAG HAR KÖKORTET KAN NI FATTA DE!

JAG
HAR
KÖRKORT!


 nu ska vi göra en insamling till izzah så hon åxå kan de haha intesivkurs så skänk en slant!

Så här e då pärla e den het nej e den bra nej men den e PERFEKT första bil å skit snygg för att vara en sån tycker då jag å bara min pärla tycker den e jätte skönt å rymmlig å rosa pyntad ska den bli!

Och this is what it looks like när en ny kläckt körkorts ägare e ute och kör tjusigt tjusigt haha

Det e ganska kula tt ha första bilfärden med en som inte e min förälder med sej  dokumenterad hehe fast vad hadde jag för val de e juh en mini papparatzi som följde me !
Å mer färder ska det bli hehehe!!

Åh nä ja har inte rikigt fått in de i skallen hahaha men snart kommer de ja e så himla lycklig hehe!

tack gode gud för att du fick mej lugn och
inte det minsta nervös på vaken teori eller uppkörning !

   IM OUT UPPKÖRNING


Idag  e jag borta hela dagen från bloggen & jobbet haha!
Snart har jag teori och uppkörning håll tummarna!

Känner mej lugn och sansad hehe nu e jag på g till teorin sen ska jag köra käka nått gött å sen uppkörning tror det kommer gå bra hehehe!
   Bilder storfrosen 09

I helgen for jag och sötast till storforsen var ett tag sen vi var där sist men äntligen kom vi iväg hehe!
Hans föräldrar hadde tänkr följa men eftersom det var extermt varmt och vi var sena så skippade dom det men sen for vi dit och fick rökt fisk och potatis ååh så hila gött kommer inte ihåg sist jag åt rörkt fisk super dag!
Suuppper ag brukar vara svakt och skönt på sorforsen men nu var der extremt varmt folk som badade överallt och grillar massor med grillar haha kände lukten av ved överallt underbart!

Söndag for vi till havsbadet hälsde på dady grillade med annika neo och karn satt och surrade och solade hela dagan blev faktistk lite bränd men men andra gången jag fåt tid att sola på hela sommaren spå!
Sen så pluggade jag ixå där i solen har juh uppkörnig snarr hehe så dagen avslutade jag med att köra lite saab i 2h hahah !
Neh nu ska jag bjuda på liter bilder kommer svara på kommentarer senare idag hehe !!


Osminkad men ack så lycklig hehehehe föresten e de där mina ny naglar
 klippte av dom rejält och målade dom neon rosa!


Min älskade fata lemon har tydligen landat i sverige haha
de kunde jag adlrig ana underbart!


haha ser ut som att min kropp endast består av ett bar bastanta lår och sen en mini super kort överkropp jag försäkrar er att så e inte fallet hehehehe ja e 166 så ok kanske hehe ;)!


mina älsklingar nappade bästa utsikten men jag höll mej på land
 med min extermt låna klänning hehe !


ozzy fick svalka sej lite det var så fruktansvärt varmt och han
var den enda som kunde vissa andra hadde glömt badkläder hehe!
   Storforsen here i come


Yhejii nu sitter jag här rå stressad och väntar på sötast vi ska fra til storforsen idag(brukar föröska fara varje sommar) med hans föräldrar jag verkligne älskar storforsen så himla vacker där ska jag gifta mej ute på nån klippa med alla gäster sittandes på stenar eller dinglandes med benen i vattnet hhehehe eller i iskyrkan humm!
Kommer med massa bilder sen idag dock sörjer jag än MIN kamera så söts får de bli här bjude rjag på lite bilder från 07!
Nu msåte jag skynda mej inan äffren i visträsk stänger jag vill ha mitt mormors gdis å de säljs naturligtvis bara där hehehe i love visträsk hehe!!


sista bilden är tagen av söt det bor en fotograf i den mannen ser ni hur vattnet speglas i glasögonenhehe!
   I min Bil!


mMMMMmmm snart e det uppkörning yheehhjji längtar mega mycke å ja ja e redan sjukt nervös haha!

Eftersom man nu inte e fylld med pengar får man helt enkelt ta det man kommer över så jag ska köra med en mörkblå merca ingen som helst aning vad det e för nån men men de e juh en bil haha jag bytte till mej den med söt mot en bil jag fick av min farfar för länge sen som han ägt å visst e den söt men lite nyare ville jag allt ha haha!
Så för att då få min fula bil ltei snyggare har jag tänk fixa till den lite ge den lite kärlek här är massor av söta saker min bil skulle älska!
 Fälgrna e något jag däremot kommer få drömma om haha kan inte köpa fälgar som e dyrare än bildne typ hehe!Rosa fluff e juh ett måste redan fixat ett bar enoonn rosa tärningar yehhhjjii ska no dra det baby rosa kittet här ovan det finns på kitch.se om de nu stavades så hehe=)!
Gillar skylten grytm mycke hahaha dock var dom där navkapslarna skit fula måste jag säga heheh såg grytm eipgt ut hehe! 

Hittade ingen fin rosa inredning men smaken e som baken någon annan kanske gillar den men svart skin med rosa detlajer mm maby eller baby rosa skinn mm mm!
Gillar skarpt alla dessa grejjer å den som man kunde he på ö..h solskyddet ?! där kan man stoppa smink nyklar ja men allt sen den där pack historian kan man he mat skor å kläder i(ja gillar å alltid vara förberedd så ja komemr säkert ha en uppsätning kläder skor vinter jacka SPADE i min bil haha) å så de andra ja de bheöver ja no itne föklara vad det e haha!jo den rosa hinken e till johannes då han ska tvätta min bil ; )!


Koollaaa sterion SER Nu åå en sånn skulle jag no kuna styra endå men fälgarna dom med blommor var dom inte vidigt söta vackra mm en svart bil emd rosa fälgar och fjärilar på mm mm mm ;)!


   ett långt men viktigt inlägg!


 vajre gång jag läser om andra kristna bloggare som berättar att dom levt fel före dom fann gud så kan jag inte sluta  tänka  tilbaka!
 På tiden när jag sjelv i bland tror att det e bara jag som varit så hemsk bara jag som gjrot så miljarder med sjuka hemska dumma fel å här sitter JAG bland goda människor som adlrig gjort någon eller något illa!
 Aldrig gjort ett enda stort sne steg i livet adlrig gjort människor illa aldrig gjrot sej sjelv så illa som jag egentligen har!

Men så är det inte alla har vi gjrot fel vissa värre än andra å där satt no jag högt upp på stegen men jag belv oxå fölåten!
 Jag tjejen som trodde livet bestod av att supa och berätta för alla exkat vad man tyckte och tänkte oavsett  vad det än var oavsett om det sårande någon tänkte itne på en tanke att linda in något på ett mänlsigare känsligare sätt sökte inte förståelse i varför denna människa jag nu körde brutalt över gjort eller sagt som den gjort utanrr akt på som en ångvält inga frågor stälda utan dömma å tillrättavisa fortare än kvickt här ska ingen komma å tro dom enått å får betesej hur som helst nej nej.

Det var jungelns lag som gälde att äta eller bli uppäten man kunde inte vara svag då blev man överkörd och bortkörd!


Och sen allt annat hur man levde hur ma behandlade sej sjelv med totalt brist på sjelvrespekt(vilket man trode man hadde masssor av ) man trodde att livet betod av att supa varje helg (det var juh helt normlat var man nykter var man super tråkig och helt ute och cyklade) nån onsda nån sönda å sommaren då ska man supa jämt så fort det fanns tilfälle och vilka man  umgicjks  med ja vissa tyckte man vissar hemska (rent av sjuka och avskyvärda) men vad då det var juh kalles kompis idas kusin vänn så va då det e juh fest då får man ta lite skit i hörnen!


å nu i efterhand blir man nästan gråfärdig då man tänker på vad i helafriden man pysslade med varför var vi med dom vi hadde vell inget som helst med dom att görra unga små flickor !!(för små det var vi)

Vissa gjorde fruktansvärda saker alla gjorde det alla inte lika omfattande med allt satte spår på våra själar utan tvivel ala mådde skit men då kände ingen efter inte jag i allfall.
 tillslut så blev man så avtrubbad det kändes man såg men man skakkade av sej allt och lät dom ta i tur med sitt så länge ingen grät eller berättade hur dom mådde då var man där fast stoppade man dom för att göra de igen nej nej det e doms liv nån tilrättavisning hit å dit men forstatte dom så fick dom de  vi var juh inte doms mamma precis som man blev behandlad sjelv man hadde nog problem med sitt eget söndertrasade liv med upp och ned vända värderingar och uppfattningar om hela livet!

Å nu nu lever masssoor med undommar som jag hetl ovetande om vilket öde dom komemr gåt tillmötes VAKNA upp se vad du gör med ditt dyrbara liv se vad du gör med din kropp din själ ser du inte vad du gör mot dina fölädrar syskon dom som äslakr dej vill du veta hur många gåner din mamma inte kunna sova bra om nätterna för hon hittat öl cigg i din väska eller när hon sett dej full första gånern då du flyttat hemmifrån då du adlrig svara TÄNK NU!
VAKNA INNAN DET E FÖRSENT livet är inte supa och härja du kommer adlrig någonsin få inre frid och lycka oavsett alla dyra skumpor och miljarder i vrlden jag skan sätta mitt liv på att du skulle vara lika tom då så länge gud inte finns i ditt liv söker du och har den där tommheten men erkänner du det det tror jag inte!

man visste ingenting man man trodde man visste allt att man hadde sten hård koll på minsta detalj så här är livet underbart lät det men innerst inne mådde vi alla så fruktansvärt dåligt och många av ´´oss´´ mår fruktansvärt än jag tro även vissa kommit till insikt som saker oxå  eller insikt kanske att den där bubblan spack det blev för mycke av allt och nu måste ryggsäcken backas ut innan ryggen brister.
men tänk då på att du kan inte låta andra människor få skulden för dina egna handlingar jag vill itne vara din ovänn och jag tycker du just nu begår stora stora fel att vara arg på andra och besykkla andra för dina egna fel och beslut  är lätt  att göra om man mår dåligt men man måste faktiskt tänka emd ett ödmjukt hjärta var det verkligen såhär är jag ärlig när jag säger att dom behadnlat mej såhär illa att jag itne haft nått eget finger med i spelet alls utan som en docka att jag inte gjort något med egen fri vilja utan jag ska lägga hela skulden för mitt liv och mina beslut på andra?

har vi gjort dej illa skulle vi vela dej något illa då ellr nu nej vi var din vän på riktigt men i en sjuk värld där allt avr upp och ner gjorde juh alla fel du jag alla men vi skyller inget på dej vi lägger ingen skuld på dej jag står för min egen inbaldning vad jag sjelv gjrot men det är inten en uns sanning e det du anklagar mej och andra för  varför gör du så  varför rä du så orätvisa och behdnalr dom som trodde dom vara din vänner som fiender !

nu blev min text en helt annan men sakern är den att alla hr vi gjrot fel men man måste kunna stå för det man gjort och man måste veta att man gjrot fel man måste ångra sina synder å hur ska de gå om man skyllde dom på andra!

Detts inlägg är ej riktat till enbart en person utan till alla människor en del av den är särkiligt riktad till en men resten är till alla så tro inte detta är ett sådant gnälla på nån inlägg det är det inte alls utan jag började hetl enkelt tänka på en tjej då jag skrev  okej!

skulle ni inte vilja vara fri all skit från ungdommen?

l att få uppleva att det tunga jobboga hemska avkyvärda tärande söndrande man bärt i så många år(ibland har man inte vetat hur mycket skit man sammlat) bli bort lyft att känna den där bördan bara lyftas bort hur man blir 59kg lättare!
 hur ny luft fyller ens lungor hur hela sinnestämmningen ändras från tung till fjäder lätt att man känner sej som ett litet barn på julafton det pirrar man är helt enomrt super overkligt lycklig och totlat rofylld!

hur alla problem tunga tankar demoner som kutat omkring och nästan gjort en galen av smärta innombords  slits bort långt långt bort kastas dom ner i glömskans have där allt som varit sakta sjunker ner till botten för att adlrig någonsin mer komma upp till ytan och återigen bubbla och tynga ens innre!

Det är guds kärlek hans kärlek till mej räddade mej från en säker död för jag kippade efter luft den sista tiden ja visste ingen väg ut jag var panik slagen ledsen förvirrad  före jesus kom in i mitt hjärta tog min hand och ledde mej över bron över bron där jag mötte gud med öppna armar som förlät mej för alt hemskt jag någonsin gjort!

Han är den som räddat mitt liv och han kan rädda ditt han kan med din tro rädda dej från den djupaste svåraste sorgen deprissionen ja vad det än är inget är omöjligt för vår herre inget inget alls han kommer bära dej över alla hinder han komemr hjälpa dej genom livet när livet blir tung be så ska du få tröst och hjälp!

Och han väntar på dej att du ska ödmjuka dej att du ska öppna ditt hjärta och be om syndernas fölåtelse att du ska  takca honom jesus för att han dog för dej på korset så att du skulle få bli fölåten för dina synder ..för han dog för dej...!


de e något jag e evigt tacksam för att det till chm med fans det för hemska lilla jag nu önskar jag bara att alla människor där ute som levt hemska liv ska komma till insikt att dom kan oxså bli fölåtna gud älskar dom oxå om han kan
älska mej och fölåta mej så kan han med alla säkerhet förlåta er me om ni bara tror och litar på herren och älskar honom precis lika mycke som han älskar er!!

Han kommer aldrig ljuger för er aldrig
 svika er ha  kommar adlrig sluta älska er så älska honom han är det vikigaste !   Ta på er guds rustning!(Jag lät göra en ´´bild´´ av denna text eftersom den är så enomrt viktig och vill kunna sprida den vidare på ett enkelt och lite små tjusigt sätt så alla som vill låna den gör de!=) )


I det kristna livet står vår kamp mot onda krafter, ledd av satan, en farlig motståndare.
För att kunna stå emot hans attacker måste vi lita på Guds styrka och utnyttja varje del av den vapenrustning han gett oss.
Det är inte bara församlingen utan också varje enskild troende som får detta råd.Alla måste vara rustade för strid,I kampen mot ´´härskare, makter och krafter som styr vår mörka värld´´ ska vi kämpa med hela församlingens slagkraft, utrustade av guds ande.   Dagens Chanel !


Yheah hehe

Mitt ny inköpta chanel gymt snyggt gillar att man kan flippa det åt sidan så det hänger på sniskan och att man kan vända det så det e utan bling !
RSS 2.0