2h till slutet + 18-22 plugg maraton


På arbetspasset heheh äähh de känns juh lite sådär att sitta inne en dag som denna strålande sol värsta utlands värmen men men så kan det vara!!

Jag sitter juh itne instängt på ett hett kontor nej mitt i stan stora fönster och utsikt över alla snygga bilar som suar förbi härliga arbetskamarater roliga kunder som frågar om jag har en bildtele då jag viftar så mycke med armarna då jag partar hehehehehe( and i do i do)  så jag klagar faktistk inte hehe!!

Sen blir de juh lite jobbigare PLUGG MARATON 18-22 på körskolan men det e de värt fixar jag körkortet nu så har jag juh bil FATTA BIL ja jag har en bil då tänka tt jag kommer få en bil amazing eller jag äger den redan har juh bytt den med sötast hehe men min som JAG kan köra vars jag vill me haha inte snäälla kan du sjtussa mej kan du hämta mej utan BYE BYE nu far jag dit jag kommer då å då hehe FRIHET!!

Åhh jag är som en litet barn i en godis affär e så himla sugen längar så enomrt ehe!!

Men då måste man oxå pluggga å där mina damer å herrar e de fail ja e så himla odisplinerad på sådana saker men jag måste speed up blir juh mer plugga i augusti då skolan börjar å sen 3år till men men det e de värt man får juh köpa fina pennor å skrivblock kanske nått fint pennfodrar å söta suddgummin(låter som jag ska börja 1an på lågstadiet hehe) träffa nya människor med olika livshistorier !!

älskar verkligen att lyssna på hur människor levt sina liv vad dom har set gjort rest runt jorden bott i en kojja å jagat älg om doms 45hundar eller grannen kerstin den snälla underbara tanten som alla älskar eller om hur dom ser på det här med gud de är intressant för dom flesta har nån sorts tro men alla har en längtan en längtan efter gud utana t dom lixzom vet de ja vet hru de känns jag hadde det hele hela tiden men jag visste inte efter vad! 

Så mycke har börjar styra sej för mej nu 24åriga flickan utan jobb kökort å utbildning hehe men snart har jag kökort utbildning å jobb ja men de kommer när det kommer hhehe=)=) allt har utan tvekan gått enomrt underbart i mitt liv sen i aprill sen jesus komm in i mitt liv!!

Pengar e juh inte allt man ska inte haka upp sej på sådana saker man ska komma till insikt att det dyrabaraste man någonsin kan få går adlrig köpa och adlrig få med handlngar!

Det får man bara med ett öppen ödmjukt hjärta bedjan och tro!
Att leva med gud är det dyrbaraste man någonsin kommer få och det är tillgängligt för alla!








Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: yes, men nu ger vi pengar till wwf är pandafadder och vi är med i rädda barnen och en massa saker så visst hjälper vi till det gör vi

2009-06-25 @ 17:02:59
URL: http://minnahokka.blogg.se/
Postat av: emma

Min dag har vart toppen =)

2009-06-25 @ 17:37:38
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: I Z Z A H ~ S V A R A R

hahaha nörd !:P

2009-06-25 @ 18:15:20
URL: http://HTTP://IZZAH.BLOGG.SE
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Tack för din röst! :)

Tänk på att om du blir medlem här: http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=4289

så får den du röstar på ett extra poäng :)

2009-06-26 @ 10:10:53
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Anonym

tackar :)

sänker du pengar till nåT?

2009-06-26 @ 13:24:54
URL: http://minnahokka.blogg.se/
Postat av: Anonym

rädda barnen och uncief går efter 90 eller 09 regln kommer inte ihåg vad vad den heter, de ska man verkligen lita på

2009-06-26 @ 13:43:26
URL: http://minnahokka.blogg.se/
Postat av: emma

sno på du haha :D

2009-06-26 @ 13:44:01
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: LouiseEriksson

jo det du säger är helt sant, tyvärr så är jag inte troende och kommer nog inte bli :/ du ska ha all credits för dina inlägg och din tro , tron är starkare än allt. Ceeeep on girl !

2009-07-02 @ 21:17:55
URL: http://stulenungdom.blogg.se/



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



bloglovin
Trackback
RSS 2.0