Första skodagen


happ så var den avklarad hehe!
Börjad ejuh super gjick från bilden tänkte bara på vars den där aulan nu kan vara humm så OJ vars stälde jag bildenb ö..hhhhh NEEHJJ INTE BILDEN OXÅ AULA OCH BIL BORTA !!!

Gjick in satt mej ned i soffan suckade kollade på alal folk så mitt frammför mej en stor skylt med pilar AULA aahhhh snippa dit skrattade lite för mej sjelv då jag såg aulan som ti gjicik missa gjick in!
Satt mej prydligt i mitten å så swhis wshiisss  18åringar överallt från al hål å kanter   men va i hela friden tänkte jag ska ala dom här gå samma som mej(NEEHJJJ DOM BARA SKRIKER SKRÄNAR LEVER OM RO JAG BEHÖVER PLUGG RO) sen belv det överfullt utom där jag satt haha där vågade sej ingen ens komma nära nej nej där satt jag i mitten ensammen enda leddiga patserna brevid mej ingen annanstans å endå vågade dom små live inte sätta sej hehe jaa så klart ålder ger juh status hehehe!

På tal om åldern låg jag i top5 utan tvekan såg en gammal klass kompis och nån annan kändis så äldst e jag inte men ack man ligger juh inte yngst med hästlängder i all fall!

Lyssnade på uppropet och till min chock 3PERS 3PERS GÅR I MIN KLASS whatt jag e brud en snubbe som inte komm  en magnus tror ja de var men han belv ersatt med en annan en simon ingen sett röken av han e men dom äldre fick vi höra jaja jag och bruden surrade på hon presetenrade mej för sina korriodrs polare 3 musik elver över en fika i solen hehe berättade om att hone lapp och kan joika coolt tyckte jag vi lurade nån tjej från södra sverige att i pite bor ALLA i iglos på vintern och att de skulle minsann hon med SKRÄCK visade hon med hela kroppen VA PÅ RIKTIGT näää ja bara skojja hehe belv svaret!!

Se flöt hela dagen på fixa mej ett skåp gjick nån sorts förvirrande rundvandring vänta de 30min på att kolla in bibblands bokningsystem exakr lika dant som när gjick årskurs 5 ahah å detta är en folkhögskola tur att jag inte ska låna böcker där hahah!!

I morgon e de lära känna dag hehe TÄVLING OHH PEPPAD PEEPPPADD
GAMMEL FARMOR GONNA KICK ASS mohahahaha!!

Ska fixa mej ett lösen till datorn sen i vekcan då kan jag börja blogga därifrån skolan haha kanske bra med tanke på hur lite jag bloggar nu men de e så mycke som hände ri mitt liv nu kökortet skolan ja mycke hehe"

Å givetvis har man shoppat lite söta Skol saker ohh yhaa ohh yhaa!!!!

Mina pennor var JUMBOOO skit söta rejäla neon färgade I LOVE IT!


sÖTASTE rosa princess pennskrinet super stort jätte sött rymligt och blinigt älskar de ehehe!
Köpte lite nyttigt oxå memmo lappar avlånga för att sticka in i böckerna PERFEKT!

å ALLT E ROSA haha jaaa ja gillar rosa skarpt ehehe tror detta kommer bli underbara 6mån hehe=)!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Vad är det som du har börjat att läsa för något nu?! Blir väl som ett barn på nytt nu då kanske med alla dessa klasskompisarna... :) Här har dom simhall ihop med ett av stadens alla gym... Så där får man göra både ock... Mamsen gillar jue att simma så hon tränar där... Man får jue hjälp med pengar av arbetsgivaren till träning... Kan inte skolan ha det så oxå tro... :)Hihi å jag gillar rosa å dödskallar... :P

2009-08-24 @ 20:43:12
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: S

sv: ofta? :O hos mig är det inte de där har jag texten jag skrev :O

2009-08-24 @ 20:46:58
URL: http://baarasunny.blogg.se/
Postat av: EMMA

no worries.

dom kommer från solo

2009-08-24 @ 22:42:37
URL: http://ekallander.blogg.se/
Postat av: Lena i Spanien

haha, för en skåning som mig är Ume Norrland - till & med Sundsvall är norrland för migbesök gärna min blogg - flyttar som 17åring till Spanien

2009-08-24 @ 22:54:28
URL: http://lenaispanien.blogg.se/
Postat av: JONNA

sv: alltså det är ju inte bara positiva saker med alkohol. men jag kan tycka det äör kul och festa & dricka. menar det är min åsikt. sen om du inte dricker är ju det skit bra osv.

2009-08-24 @ 23:38:20
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: lois

Haha, det är ju omöjligt att läsa vad du skriver!

2009-08-24 @ 23:48:46
URL: http://www.loiz.se
Postat av: Robert

Hej!

Nu har jag lagt till dig :)

Snygga naglar förresten

2009-08-25 @ 08:36:50
URL: http://www.modestil.se/blogg
Postat av: Emelie - EmeliesPlace

Söta skolgrejer :D

2009-08-25 @ 14:28:31
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: Hanna

Haha, okej. Snygga saker. Speciellt naglarna ! :D<3

2009-08-25 @ 15:12:11
URL: http://hhaannapettersson.blogg.se/
Postat av: Susanne

Jag bakar nästan inte på något annat... :D Finns jue till å med ett speciellt proteinpulver för det som heter bakepro...

2009-08-25 @ 15:49:26
URL: http://zuzibuz.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:bloglovin
Trackback
RSS 2.0